a_sov | Дата: Субота, 31.05.2025, 10:27 | Повідомлення # 1 |
КолЄга
Група: СтанДарТ
Повідомлень: 88
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Здравствуйте! Які властивості води варто враховувати при приготуванні кави, щоб отримати найкращий смак? Як жорсткість води може впливати на екстракцію смакових речовин з кави?
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Субота, 31.05.2025, 11:25 | Повідомлення # 2 |
ДруЖбан
Група: СтанДарТ
Повідомлень: 106
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Доброго дня! Працюю баристою, і для мене важливо не лише кавові зерна, а й вода, з якою я готую каву. В блозі Зіко https://ziko.com.ua/voda-dl....-prosto я знайшов багато цікавого про те, як вода впливає на екстракцію кави. Після того, як я прочитав статтю, я вирішив експериментувати з різною водою на своїй роботі. Різниця в смаку просто вражаюча! Я зараз точно знаю, що вода для кави повинна бути правильно підготовлена, щоб смак був максимально збалансованим. Це важливо, якщо хочете, щоб ваша кава мала той самий чудовий аромат, який ви відчуваєте в найкращих кафе.
|
|
| |