Фільми
|
|
Wonka) | Дата: П'ятница, 18.01.2008, 23:18 | Повідомлення # 31 |
СТароЖилл
Група: СтанДарТ
Репутація: 36
Статус: !ПішоФФ!
| Скейтбордисти - самий рульний фільм!я його вже пару раз дивилась)нє, ну круто)
Безкрила птаха також вміє літати - у снах...особливо коли її зграя - вона сама.... >>>>Пласт у Калуші<<<<
|
|
| |
Fl-Q | Дата: Субота, 19.01.2008, 01:05 | Повідомлення # 32 |
КрасавЧеG
Група: Адм1ни
Репутація: 39
| це там де чуваки їздили за скейт-бордистами по країні? і їх не хотіли записувати в список ? і там ще був якись тіпара (красавчеГ чи як) він казав дєвкам тіпа "Хочеш цілуватися?" і всьо.. вона його ))) і в кінці тіп змагався з суперником і переміг? то той фільм?
|
|
| |
|
Wonka) | Дата: Понеділок, 21.01.2008, 15:46 | Повідомлення # 34 |
СТароЖилл
Репутація: 36
| Quote (serG) це там де чуваки їздили за скейт-бордистами по країні? і їх не хотіли записувати в список ? і там ще був якись тіпара (красавчеГ чи як) він казав дєвкам тіпа "Хочеш цілуватися?" і всьо.. вона його ))) і в кінці тіп змагався з суперником і переміг? то той фільм? ага, той)))гарно ж описав)) Quote (ZombiE) да... це цей фільм... мене він сильно запрікалував мене тоже))там і муз прікольна, і чуваки класно катаються))
Безкрила птаха також вміє літати - у снах...особливо коли її зграя - вона сама.... >>>>Пласт у Калуші<<<<
|
|
| |
ExCluSiVe | Дата: Понеділок, 21.01.2008, 20:06 | Повідомлення # 35 |
Саня
Група: МоDeRаТоRи
Репутація: 26
| хто бачив Пила 4?якшо не бачили то подивіться (але людей з хворою нервовою системою,або серцево-судинними захворюваннями,не рекомендується дивитися),а хто бачив пишемо враження!
Радіус кривизни пальців пропорційний квадрату випитиго літражу,діленого на бутерброди закуски ... CкУпОй пЛаТиТ ДвАжДы,ТуПоЙ - ТрИжДы,ЛоХ ПлаТиТ ВсЕгДа!
|
|
| |
|
_gLuSHnik_ | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 15:12 | Повідомлення # 37 |
FuckinG CS gamer
Репутація: 44
| ше реалний фільм "викрасти за 60 секунд" , і хоть він ще з 2000-го року , але фільм опше супер
|
|
| |
|
|
sl4yer | Дата: Середа, 23.01.2008, 22:32 | Повідомлення # 40 |
GOD HATES US ALL
Репутація: 32
| а так люблю комедії... більше ніякі типи фільмів не люблю... а ше люблю про нігерів комедії типу: чорний квартал і т.д. але не тупі комедії без смаку і хорошої екранізації... Життя - сміх ;)
|
|
| |
Fors | Дата: Четвер, 24.01.2008, 22:47 | Повідомлення # 41 |
СТароЖилл
Репутація: 34
| ше реалний фільм "викрасти за 60 секунд" , і хоть він ще з 2000-го року , але фільм опше супер базарю фільм кульний мені захавався
|
|
| |
ExCluSiVe | Дата: П'ятница, 25.01.2008, 14:56 | Повідомлення # 42 |
Саня
Репутація: 26
| З.І. Fors, виділяєш шо хочеш цитувати і жмеш нижче повідомлення QUOTE ....
Радіус кривизни пальців пропорційний квадрату випитиго літражу,діленого на бутерброди закуски ... CкУпОй пЛаТиТ ДвАжДы,ТуПоЙ - ТрИжДы,ЛоХ ПлаТиТ ВсЕгДа!
|
|
| |
|
Лапочка | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 12:46 | Повідомлення # 44 |
Надюшка
Репутація: 52
| я небачила його....про шо він???? мені дуже подобається фільм "Найкращий чоловік" =)
Я така як є і це не змінити, ти можеш мене поважати, а можеш не любити, і ти не зможеш із цим нічого зробити, ну хібащо на це болт забити. =)
|
|
| |
pRoFeSsoR | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 23:13 | Повідомлення # 45 |
MISHANIA SUPER FAN
Репутація: 25
| Quote (pRoFeSsoR) я небачила його....про шо він???? це шось на подобі "секс на вулиці В"язів =) а внатурі це фільм де всі актори з камеді клабу Люблю комедії , але не американські ( тіпа не місце зйомки , а діагноз фільму ) але ше люблю переглядати якісь Госторо-сЮжетні фільми , шоб полахати з тупості режисерів , є навіть дійсно добре зняті , але це одиниці Фільми з останньго перегляду які дійсно сподобались : Я легенда , Самий Лутший Фильм , 3.10 до Юми , Пока не сиграл в ящик Улюблений фільм : Автострада №60
Повідомлення відредагував pRoFeSsoR - Вівторок, 05.02.2008, 23:19 |
|
| |