Книжечки!
|
|
_gLuSHnik_ | Дата: Неділя, 13.01.2008, 16:50 | Повідомлення # 16 |
FuckinG CS gamer
Група: МоDeRаТоRи
Репутація: 44
Статус: !ПішоФФ!
| давай поговорим про зарубіжну літературу 7го класу , її я ше вроді читав ...
|
|
| |
Emi | Дата: Неділя, 13.01.2008, 22:48 | Повідомлення # 17 |
МашА
Група: СтанДарТ
Репутація: 48
| я її не читала.................але давай говорити.................ну який твір обговорюватимем..............хтось читав "Ромео і Джульєту"?
ЖИТТЯ- це гра, з якої ще ніхто не вийшов живим!
|
|
| |
|
Wonka) | Дата: Понеділок, 14.01.2008, 13:38 | Повідомлення # 19 |
СТароЖилл
Репутація: 36
| я , наприклад, не вважаю ромео і Джульєту якимось небаченим твором, як втирають вчителі.Зараз таких дуже багато.Ну хіба шо похвали заслуговує те, шо цей твір був один із перших... але воно таке нудне..я вроді і повністю не читала...може через те, шо це зі шкільного списку))
Безкрила птаха також вміє літати - у снах...особливо коли її зграя - вона сама.... >>>>Пласт у Калуші<<<<
|
|
| |
|
Wonka) | Дата: Понеділок, 21.01.2008, 16:44 | Повідомлення # 21 |
СТароЖилл
| зараз то не дуже модно))нам вже не дуже цікаво читати Санта-Барбару в середніх віках)того і в школі запихають...
Безкрила птаха також вміє літати - у снах...особливо коли її зграя - вона сама.... >>>>Пласт у Калуші<<<<
|
|
| |
|
Wonka) | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 15:59 | Повідомлення # 23 |
СТароЖилл
| нічо))так завжди було і буде))ну до того,як на нашу планету ввірвуться якісь нло-гості, а ми полетимо геть)
|
|
| |
|
Wonka) | Дата: Середа, 23.01.2008, 15:35 | Повідомлення # 25 |
СТароЖилл
| бо не продавала того всього)а якби було багато, то і б використовувалося) зато зара Калуш не розбивають після рок-концерту...і сильно по дворах не діляться... але в науці то саме)))
|
|
| |
Emi | Дата: Четвер, 31.01.2008, 19:51 | Повідомлення # 26 |
МашА
Репутація: 48
| Ну хто шо зара читає?................мох ручки думають нині відкрити Історію Лізі....................читала про цю книжечку.....................писало шо фаний роман............ну я не наю...................потім розкажу чи файний чи не файний............)))))))))))............А в вас там як з книжками?
ЖИТТЯ- це гра, з якої ще ніхто не вийшов живим!
|
|
| |
Wonka) | Дата: Четвер, 31.01.2008, 20:13 | Повідомлення # 27 |
СТароЖилл
| глухо...мені зара нічо не треба...і не до книжок...хм...та тре шось почитати
|
|
| |
LeoH4uK | Дата: Четвер, 31.01.2008, 20:23 | Повідомлення # 28 |
КАдеТ
Репутація: 5
| я за життя прочитав 2 книжки =) Добавлено (31.01.2008, 20:23) --------------------------------------------- помню що 2 але не знаю які то були=)
|
|
| |
Fors | Дата: П'ятница, 01.02.2008, 15:23 | Повідомлення # 29 |
СТароЖилл
Група: МоDeRаТоRи
Репутація: 34
| я прочитав тільки одну книжку "Граф дракула" більше нічого не читав.
|
|
| |
Лапочка | Дата: Понеділок, 04.02.2008, 16:23 | Повідомлення # 30 |
Надюшка
Репутація: 52
| ну звичайно шо читання розвиває словниковий запас наш і наше мовлення.....але мені краще подивитись фільм...ніж почитати
Я така як є і це не змінити, ти можеш мене поважати, а можеш не любити, і ти не зможеш із цим нічого зробити, ну хібащо на це болт забити. =)
Повідомлення відредагував Лапочка - Понеділок, 04.02.2008, 16:24 |
|
| |