borislevitskiy52 | Дата: Середа, 26.03.2025, 20:11 | Повідомлення # 1 |
КАдеТ
Група: СтанДарТ
Повідомлень: 49
Репутація: 1
Статус: !ПішоФФ!
| Добрий день! Плануємо модернізацію харчоблоку у школі. Що потрібно врахувати при виборі обладнання? Як правильно облаштувати робочі зони для приготування, зберігання та роздачі їжі?
Повідомлення відредагував borislevitskiy52 - Середа, 26.03.2025, 20:11 |
|
| |
miketrincher | Дата: Середа, 26.03.2025, 20:12 | Повідомлення # 2 |
ТоЙ вО
Група: СтанДарТ
Повідомлень: 10
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Найкращий варіант – зробити зони: приготування – пароконвектомат, плита, жарочна поверхня, зберігання – холодильники, морозильники, стелажі, мийна – промислові мийки та посудомийна машина, роздача – марміти, теплові вітрини. Подивись все необхідне для харчоблоку шкільної їдальні ось тут https://school-catering.org.ua/shop/ Є чудові варіанти з нержавіючої сталі, щоб служили довго та відповідали нормам.
|
|
| |