[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: kid, AMON, Rock_Girl, _gLuSHnik_  
Чому я замінив зал на функціональний тренінг — і не жалкую
serhiikovalskiДата: Понеділок, 14.04.2025, 23:18 | Повідомлення # 1
ТоЙ вО
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Після п’яти років у залі зрозумів, що м’язи ростуть, а спина ниє. Типові вправи, купа ізоляції, все по програмі — а в житті від того користі нуль. Переніс пару мішків на дачу — і ледь не зламався. Тоді й задумався: може, я не те качаю? Змінив підхід — пішов на функціонально-силові. І знаєте, вперше за довгий час вийшов після тренування і відчув себе не розбитим, а живим
  секс шоп
yuriy_hrynevskyДата: Понеділок, 14.04.2025, 23:20 | Повідомлення # 2
ТоЙ вО
Та в мене схожа історія. Колись теж ганявся за вагами й цифрами, а потім на лижах впав і тиждень ходив, як робот. Бо м’язи є, а координації й витривалості — нуль. Зараз на тренуваннях і тягну, і стрибаю, і на балансі стою — і якось тіло ожило. В побуті відчутно: легше зранку встати, спина дякує, і вже не страшно, що хтось попросить допомогти з переїздом.
  секс шоп
viktorkoroviakДата: Понеділок, 14.04.2025, 23:21 | Повідомлення # 3
ТоЙ вО
А я просто втомився від рутини: зал, гантелі, дзеркало. Хотілося руху, динаміки, зміни. Знайшов функціонально-силовий формат із тренером — і затягнуло. Подивіться https://skyfitness.ua/ru/services-all-fitness/func-srenrth-training/, що саме мають на увазі під таким тренінгом
Тут усе інакше: навантаження відчувається в усьому тілі, вправи не «на біцепс», а на життя. І головне — після трьох занять вже помітно, як змінюється витривалість. Навіть дихати легше стало, чесно.
  секс шоп
serhiikovalskiДата: Понеділок, 14.04.2025, 23:21 | Повідомлення # 4
ТоЙ вО
Плюс ще в тому, що тренування реально різноманітні. Одного разу тягнеш канати, іншого — працюєш з власною вагою. Тіло не звикає, голова не засинає. Якесь інше відчуття себе з’являється — ніби повертаєш контроль.
  секс шоп
yuriy_hrynevskyДата: Понеділок, 14.04.2025, 23:21 | Повідомлення # 5
ТоЙ вО
І знаєш, що найприємніше? Там не треба бути «спортсменом». Люди різні — хтось після офісу, хтось після травми, але всі рухаються разом. Без гонитви, без понтів. Просто — щоб було добре тілу. І це, мабуть, найголовніше.
  секс шоп
toxaprivet123Дата: Вівторок, 15.04.2025, 18:14 | Повідомлення # 6
ТоЙ вО
вауууу
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: