[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: kid, AMON, Rock_Girl, _gLuSHnik_  
Де купити коробки під подарункові набори
HzBoyДата: П'ятница, 25.04.2025, 09:57 | Повідомлення # 1
СТароЖилл
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Шукаю гарні картонні коробки для складання невеликих подарункових наборів. Треба, щоб виглядали охайно і не рвалися. Порадьте перевірений варіант.
  секс шоп
rozhkov-dmitroДата: П'ятница, 25.04.2025, 10:02 | Повідомлення # 2
Нова4оК
Я якраз замовляв картонні коробки під подарункові набори на  https://shoptobi.com.ua/categories/kartonnye-korobki
Вибрав варіанти з віконцями — дуже гарно виглядають, клієнти у захваті. Картон якісний, приємний на дотик, кольори не вицвітають. Складаються швидко, зберігаються легко. Я брав різні розміри — під косметику, свічки, чаї. Всі приїхали без браку, доставили Новою Поштою за два дні. Якщо потрібне пакування, яке не соромно показати — це саме те.

Повідомлення відредагував rozhkov-dmitro - П'ятница, 25.04.2025, 10:03
  секс шоп
edvardjilaДата: Понеділок, 28.04.2025, 09:06 | Повідомлення # 3
ТоЙ вО
Может, ты знаешь, где можно купить картонные коробки в Киеве? Мне нужны качественные коробки разных размеров, потому что я планирую переезд. Понимаешь, коробки должны быть не только прочные, но и в разных размерах, чтобы можно было упаковать как маленькие, так и крупные вещи. Хочу найти что-то надежное, потому что не хочу, чтобы упаковка развалилась в процессе перевозки.
  секс шоп
lermontovlermikДата: Понеділок, 28.04.2025, 09:27 | Повідомлення # 4
КАдеТ
Я понимаю твою проблему, переезд всегда сопряжен с такими трудностями, как поиск подходящих упаковочных материалов. Я могу порекомендовать тебе компанию «Василиск». Это одно из лучших мест, где можно купить картонные коробки https://vpak.com.ua/ru/kart_upok . Они предлагают широкий ассортимент коробок различных размеров и типов, которые идеально подходят как для переезда, так и для хранения вещей. С их качеством можно не переживать — они используют только прочный и надежный картон. Более того, ты можешь выбрать коробки с учетом своих нужд, будь то упаковка для хрупких вещей или для более громоздких. Также, если тебе нужно, они предоставляют доставку, что значительно упрощает задачу.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: