Як поєднати чоловічі прикраси зі спортивним стилем?
|
|
HzBoy | Дата: Понеділок, 18.08.2025, 21:23 | Повідомлення # 1 |
СТароЖилл
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Я завжди думав, що спортивний стиль і прикраси, то речі, які взагалі між собою не дуже поєднуються. Типу кросівки, худі, спортивні штани - це ж простота і зручність, а кільця чи браслети, то більше щось для класики чи вечірніх виходів. Але бачу часто, що хлопці носять ланцюжки чи навіть браслети з годинниками під спортивку, і воно виглядає гармонійно. Як то правильно підібрати, щоб не переборщити і не виглядати безглуздо?
|
|
| |
Levchenko | Дата: Понеділок, 18.08.2025, 21:23 | Повідомлення # 2 |
СТароЖилл
| Насправді все залежить від того, які прикраси вибирати і з чим їх комбінувати. Якщо носиш спортивний одяг, то краще брати мінімалістичні аксесуари, наприклад, тонкий срібний ланцюжок чи браслет з каучуку або сталі. Вони добре вписуються у спортивний образ і не виглядають зайво. Масивні золоті ланцюги чи великі кільця краще залишити для іншого стилю, бо тоді буде відчуття дисонансу. Я ще бачив, що добре заходять прикраси в чорному металі або з матовим покриттям, вони додають стилю і не кричать надто яскраво.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Понеділок, 18.08.2025, 21:24 | Повідомлення # 3 |
СТароЖилл
| Та от саме в цьому і проблема, бо я не хочу виглядати так, ніби надів щось випадкове. В мене є срібний ланцюжок, подарунок від брата, і я реально не розумію, чи його можна носити з худі та спортивною курткою. Чи може краще залишити для якихось інших випадків? І чи взагалі браслет до спортивного стилю доречний, бо ж рукава часто широкі, і здається, що воно там губиться?
|
|
| |
misterbicips | Дата: Понеділок, 18.08.2025, 21:26 | Повідомлення # 4 |
СТароЖилл
| Цитата HzBoy (  ) Та от саме в цьому і проблема, бо я не хочу виглядати так, ніби надів щось випадкове. В мене є срібний ланцюжок, подарунок від брата, і я реально не розумію, чи його можна носити з худі та спортивною курткою. Чи може краще залишити для якихось інших випадків? І чи взагалі браслет до спортивного стилю доречний, бо ж рукава часто широкі, і здається, що воно там губиться? Поєднати чоловічі прикраси зі спортивним стилем можна цілком вдало, якщо знати міру і орієнтуватися на баланс. Спортивний одяг передбачає динаміку, рух і комфорт, тому прикраси мають бути відповідними - легкими, стриманими, але зі своєю "фішкою". Срібний чи сталевий ланцюжок https://zlato.ua/ середньої товщини чудово підкреслить образ з худі чи футболкою, а тонкий браслет з каучуку або шкіри добре виглядатиме разом із годинником. Важливо не перевантажувати образ, одна-дві прикраси достатньо, аби додати індивідуальності. Якщо хочеш обрати якісний аксесуар і бути впевненим у його стилі, раджу подивитися у інтернет-магазині з ювеліркою Zlato.ua, це магазин, де є великий вибір чоловічих прикрас, від мінімалістичних браслетів до класичних ланцюжків. До того ж вони мають швидку доставку по Україні, тож можна легко підібрати те, що буде доречно виглядати навіть у спортивному стилі.
|
|
| |
allfa213all | Дата: Четвер, 21.08.2025, 14:18 | Повідомлення # 5 |
ТоЙ вО
| тоже вот ищу
|
|
| |