Цитата LolliiPOP (

)
Підкажіть якщо я хочу почати вивчати світ крипти, з чого мені почати? Чи є шанс що я буду заробляти в місяць по декілька тисяч доларів? Чи краще якщо я нічого не знаю то і не лізти?
Крипта — це високоризикований ринок, і якщо нічого не знати, то справді краще не лізти, бо можна легко втратити гроші. Але якщо підійти до цього з розумом, шанси є. Починати треба з навчання. Не з інвестицій, а з основ: як працює блокчейн, що таке токени, як забезпечити безпеку своїх гаманців. Повір, це найважливіший етап. Не обов'язково купувати дорогі курси, більшість інформації є у вільному доступі. Реєструйся на перевірених біржах, але для початку використовуй дуже невеликі суми, які не страшно втратити, щоб просто відчути механіку торгівлі. А ось заробляти тисячі доларів у місяць можна лише тоді, коли ти стаєш справжнім профі або маєш великий стартовий капітал і знаєш, як працює, наприклад, маркетмейкер у криптосвіті https://www.web3.org.ua/marketmaker-in-crypto це вже більш просунуті стратегії, але розуміння таких механізмів є ключем до стабільного заробітку. Головне — не сприймай це як гру. Постійно вчися, аналізуй ринок і будь готовий до ризиків!