[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: kid, AMON, Rock_Girl, _gLuSHnik_  
Реклама в Одесі
LolliiPOPДата: Неділя, 19.10.2025, 22:12 | Повідомлення # 1
ТоЙ вО
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Підкажіть як зазвичай робиться реклама на білборді? Хочу привітати
колегу, дуже важлива подія і вирішили неподалік від роботи розмістити
білборд. Вже є ідея, але як технічно це втілити в життя не знаю. Може ви
підкажете?
  секс шоп
lorih16040Дата: Середа, 22.10.2025, 14:52 | Повідомлення # 2
ТоЙ вО
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Цитата LolliiPOP ()
Підкажіть як зазвичай робиться реклама на білборді? Хочу привітатиколегу, дуже важлива подія і вирішили неподалік від роботи розмістити
білборд. Вже є ідея, але як технічно це втілити в життя не знаю. Може ви
підкажете?

Не нова, але цікава ідея. Насправді, технічно це не так складно, як здається.

Головне — це знайти компанію, яка має доступ до рекламних площин у потрібному вам місці.

Вибір місця. Спочатку треба визначитися, де саме ви хочете бачити цей білборд. Бажано, щоб він був добре видимий і розташовувався на шляху до роботи колеги.

Бронювання. Звертаєшся до рекламної агенції, яка орендує ці площини, і бронюєш вільне місце на потрібний тобі період. Вони покажуть тобі мапу із зайнятістю та цінами.

Дизайн і друк. Агенція або її підрядники допоможуть тобі з технічними вимогами до макета. Малюнок для білборда має бути високої якості, щоб при великому друці він не виглядав розмитим. Після узгодження макет віддають у друк. Це друк великого формату на спеціальному матеріалі (найчастіше це банерна тканина).

Монтаж. Компанія самостійно займається монтажем та демонтажем білборда. Вони просто приїжджають і клеять або натягують ваш банер на конструкцію.

Ось, наприклад, якщо вам потрібен білборд десь в Одесі, є спеціалізовані агенції, які цим займаються. Можеш подивитися тут, скільки обійдеться розміщення в Одесі https://adv-aimgroup.com.ua/uk....a і на якій вулиці це можна зробити. Зв'яжися з ними, вони тобі все детально розкажуть про ціни та наявність вільних площ.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: