|
Балансування карданного валу: обов’язково чи можна відкласти
|
|
| serhiikovalski | Дата: Вівторок, 09.12.2025, 12:33 | Повідомлення # 1 |
|
Нова4оК
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Ребята, у мене останнім часом почав трохи вібрувати автомобіль, особливо на швидкості. Думав, може це шини, але механік сказав, що проблема може бути у карданному валу. Чи реально відкласти балансування на потім, чи це прям критично одразу робити?
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Вівторок, 09.12.2025, 12:34 | Повідомлення # 2 |
|
Нова4оК
| Та ну, я колись теж тягнув із цим. Спершу здається дрібниця, а потім починає гудіти сильніше і навіть підвіска страждає. Краще не відкладати, бо тоді ремонт обійдеться дорожче. Особливо якщо часто їздиш між містами.
|
| |
| |
| viktorkoroviak | Дата: Вівторок, 09.12.2025, 12:42 | Повідомлення # 3 |
|
ТоЙ вО
| Я вирішив проблему інакше: відразу поїхав у сервіс, де реально займаються балансуванням карданів. Тут можна глянути деталі та послуги: https://genstar.ua/uk....go-vala Вони не просто міняють, а роблять повну діагностику і підбирають підмінний вал, якщо треба. Після цього вібрації практично зникли, і спокійно їжджу вже кілька місяців.
|
| |
| |
| serhiikovalski | Дата: Вівторок, 09.12.2025, 12:53 | Повідомлення # 4 |
|
Нова4оК
| Хмм, цікаво. А то я боявся, що якщо зараз не робити, то вал «розболтається» ще більше. Тепер думаю, що краще все ж швидко зайти в сервіс.
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Вівторок, 09.12.2025, 12:54 | Повідомлення # 5 |
|
Нова4оК
| Точно, навіть пару тижнів затягування може дати свої «сюрпризи». Плюс, коли роблять балансування, ще й інші вузли перевіряють, що теж корисно.
|
| |
| |