|
Як зрозуміти, що ти вже виріс зі своєї посади і пора вчитись
|
|
| serhiikovalski | Дата: Вівторок, 20.01.2026, 11:31 | Повідомлення # 1 |
|
Нова4оК
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Останні місяці помічаю дивну річ: робота ніби йде, задачі знайомі, але драйву нуль. Все роблю на автоматі, без виклику. Раніше постійно щось вчив, пробував нове, а тепер ніби вперся в стелю. І от думаю — це просто втома чи знак, що пора рухатись далі.
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Вівторок, 20.01.2026, 11:33 | Повідомлення # 2 |
|
Нова4оК
| У мене так було кілька років тому. Спочатку думав, що просто вигорів, взяв відпустку — не допомогло. Проблема виявилась глибшою: я виріс зі своєї ролі, а нових інструментів і бачення не мав. Тоді й прийшло розуміння, що без системного навчання далі не поїдеш.
|
| |
| |
| viktorkoroviak | Дата: Вівторок, 20.01.2026, 11:40 | Повідомлення # 3 |
|
ТоЙ вО
| Багато хто плутає це відчуття з лінню або кризою. Насправді це часто сигнал, що ти готовий до складніших рішень і відповідальності. Просто сам досвід уже не складається в єдину картину. Я в якийсь момент почав дивитись бізнес-освіту, зокрема програми в Бізнес-школі КРОК https://bs.krok.edu.ua/ там фокус не лише на знаннях, а й на мисленні керівника. Є різні формати — від коротких програм до повноцінного MBA. І це, чесно, трохи відкриває очі на те, куди рухатись далі.
|
| |
| |
| serhiikovalski | Дата: Вівторок, 20.01.2026, 11:48 | Повідомлення # 4 |
|
Нова4оК
| Оце «відчуття стелі» дуже влучно сказано. Наче знаєш, що можеш більше, але не розумієш — як саме. Самостійно читати книжки вже не так працює, бо все розрізнене.
|
| |
| |
| yuriy_hrynevsky | Дата: Вівторок, 20.01.2026, 11:52 | Повідомлення # 5 |
|
Нова4оК
| Так, тут або продовжуєш топтатись на місці, або інвестуєш у себе. Не обовʼязково одразу радикально міняти життя, інколи достатньо правильної освіти, щоб зʼявився напрям. Головне — не ігнорувати це відчуття, бо воно нікуди не зникає.
|
| |
| |