[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: kid, AMON, Rock_Girl, _gLuSHnik_  
Чи реально українцям навчатися в Словаччині без іспитів
serhiikovalskiДата: Середа, 04.02.2026, 22:48 | Повідомлення # 1
Нова4оК
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Я недавно натрапив на історію про Економічний університет у Братиславі, де можна вступити без іспитів. Спершу думав, що це якийсь розіграш, але виявляється, українці реально можуть потрапити на бюджет, а ще й отримати ВНЖ та можливість працювати. Я трохи розгубився — як це взагалі працює і чи складно вчитися там мовою, яка схожа на українську?
  секс шоп
viktorkoroviakДата: Середа, 04.02.2026, 22:50 | Повідомлення # 2
ТоЙ вО
Та я чув від знайомих, що адаптуватися там досить просто. Мова дійсно близька до нашої, тому лекції сприймаються легше, ніж очікував. А ще кажуть, що можна поєднувати навчання і роботу — до 20 годин на тиждень без проблем. Мені здається, це реально шанс не тільки вчитися, а й набратися досвіду.
  секс шоп
yuriy_hrynevskyДата: Середа, 04.02.2026, 22:56 | Повідомлення # 3
Нова4оК
Я трохи детальніше глянув на сам університет і сервіс https://slovakstudy.com/uk....bratisl Вони пояснюють всі етапи: від підбору спеціальності до подачі документів та адаптації. Це знімає багато стресу для тих, хто вперше виїжджає. І ще прикольно, що диплом визнається по всьому ЄС. Можна реально планувати кар’єру далі без додаткових сертифікатів.
  секс шоп
serhiikovalskiДата: Середа, 04.02.2026, 22:57 | Повідомлення # 4
Нова4оК
Звучить надто добре, щоб бути правдою, але якщо так — це може змінити багато для тих, хто хоче безкоштовну освіту в Європі. Головне, щоб не було підводних каменів із документами або мовою.
  секс шоп
viktorkoroviakДата: Середа, 04.02.2026, 23:03 | Повідомлення # 5
ТоЙ вО
Я б порадив просто спробувати пройти консультацію і тест на профорієнтацію. Це мінімізує ризики, і зрозуміло, куди рухатися далі. А взагалі, ідея навчатися в Словаччині без стресу і додаткових іспитів виглядає дуже привабливо.

секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: