|
Німецька для дорослих – шукаю курси з гарантією результату
|
|
| iri431851 | Дата: Четвер, 19.02.2026, 20:24 | Повідомлення # 1 |
|
Нова4оК
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Добрий вечір форумчани! Мені 35, вирішив серйозно взятися за німецьку – для кар’єри в IT-компанії в Берліні. Рівень зараз A1 максимум. Шукаю курси німецької мови онлайн з чітким планом і гарантією, що дійсно навчать. Не хочу витрачати рік на повільні уроки без прогресу. Потрібно багато граматики, але й розмови, бо на роботі треба буде спілкуватися. Цікавлять терміни – реально за рік до B2 чи C1? Чи є підготовка до TestDaF? Хочу живі заняття, а не відео.
|
| |
| |
| ryna021111 | Дата: П'ятница, 20.02.2026, 10:26 | Повідомлення # 2 |
|
ТоЙ вО
| Вітаю! Саме те, що тобі потрібно – це курси німецької мови онлайн https://courses.ap.education/kursy-nimetskoyi-onlayn/ AP Courses. У них для дорослих повноцінні курси з нуля до C1, з акцентом на професійну німецьку теж. Письмова гарантія – до B2 за рік, якщо більше часу – безкоштовно продовжують. Заняття живі, 84 заняття на рівень (теорія + практика). На B2-C1 додають native speaker і теми за спеціальністю. Методика працює на різні типи пам’яті, багато говоріння. Пакети PRO – топовий вибір для таких цілей, є Hero Service. Платформа мобільна, з тренажерами та фільмами. Багато хто з IT так вчив і пішов працювати в Німеччину. Почни з тесту на рівень – безкоштовно і з фідбеком.
|
| |
| |
| vlad0211v | Дата: П'ятница, 20.02.2026, 10:30 | Повідомлення # 3 |
|
ТоЙ вО
| Курси з гарантією – це рідкість, тому AP Courses виділяються. Я бачив відгуки, що люди дійсно доходять до потрібного рівня. Але завжди перевіряй умови гарантії уважно.
|
| |
| |