|
Син прочитав перші частини Щоденника слабака, де продовження
|
|
| akhamsa | Дата: П'ятница, 29.05.2026, 09:28 | Повідомлення # 1 |
|
ДруЖбан
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Син за пару днів проковтнув перші три частини Щоденника слабака, реготав на всю кімнату. Тепер вимагає продовження, бо там зараз вийшло вже купа книг. Підкажіть, де краще купувати цю серію, щоб не переплачувати? Може, десь є комплектами чи знижки хороші, якщо брати відразу кілька штук? Бо купувати по одній книжці за повну вартість зараз трохи задорого виходить.
|
| |
| |
| Rennix | Дата: П'ятница, 29.05.2026, 09:28 | Повідомлення # 2 |
|
ТоЙ вО
| Книги дійсно шикарні, мій малий теж від них фанатіє. Я зазвичай моніторю великі мережеві книгарні типу Книгарні Є або Якабу. У них часто бувають нічні розпродажі або тематичні знижки до вихідних. Ще раджу перевіряти видавництво КМ-Букс, вони ж її видають українською. Іноді прямо на їхньому сайті акції на комплекти бувають вигідніші, ніж у перекупників.
|
| |
| |
| beketovalim | Дата: П'ятница, 29.05.2026, 09:29 | Повідомлення # 3 |
|
ТоЙ вО
| Ми теж зіткнулися з цією проблемою, бо син хотів читати все підряд без зупинок. Купувати паперові частини зараз реально б'є по кишені, особливо коли їх там уже більше десятка. Ми спочатку брали по дві штуки на свята, а потім я почала шукати альтернативи в мережі. Раджу дивитися не тільки на папір, а й на електронні формати. Це виходить мінімум вдвічі дешевше, книги доступні моментально, не треба чекати доставку. Син читає з планшета, ілюстрації там такі ж чіткі, як у звичайній книжці, різниці в сприйнятті тексту взагалі немає.
|
| |
| |
| dorenyurist | Дата: П'ятница, 29.05.2026, 09:30 | Повідомлення # 4 |
|
ТоЙ вО
| Цитата akhamsa (  ) Син за пару днів проковтнув перші три частини Щоденника слабака, реготав на всю кімнату. Тепер вимагає продовження, бо там зараз вийшло вже купа книг. Підкажіть, де краще купувати цю серію, щоб не переплачувати? Може, десь є комплектами чи знижки хороші, якщо брати відразу кілька штук? Бо купувати по одній книжці за повну вартість зараз трохи задорого виходить.
Паперові видання зараз сильно подорожчали, тому купувати всю серію в пластику чи твердій палітурці вийде в кругленьку суму. Я для себе знайшов чудовий варіант економії, коли син загорівся цією історією про Грега Хефлі. Електронна версія рятує бюджет, та й дитині зручно читати зі смартфона в дорозі. Вся серія книг Щоденник слабака в MEGOGO BOOKS https://mbooks.com.ua/book-series/shchodennyk-slabaka/ доступна за цілком адекватну ціну. Перевага в тому, що можна купувати наступну частину буквально за хвилину, коли дитина дочитала попередню. Рекомендую спочатку взяти одну книжку на пробу, щоб подивитися, як сину зайде такий формат екрана. Якщо все влаштує, то зекономите купу грошей і місця на полицях. Завжди краще купувати онлайн, ніж переплачувати за доставку та друк.
|
| |
| |