| ivanrozhkov986 | Дата: Середа, 25.03.2026, 22:17 | Повідомлення # 1 |
|
КолЄга
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Я працюю з дитячими товарами вже кілька років і за цей час зрозумів одну просту річ, що нормальний постачальник це не просто зручність а реальна основа стабільного заробітку без постійних проблем і нервів. Особливо це стосується шапок, бо тут клієнти одразу бачать різницю між якісною річчю і тим що виглядає дешево навіть на відстані. У мене був досвід коли я закупив велику партію і потім довго не міг її нормально продати саме через слабкий вигляд і матеріал, після цього став більш уважним і почав перевіряти нові варіанти дуже обережно. Коли настав момент знову оновити асортимент, я переглянув багато сайтів але більшість не викликали довіри або виглядали однаково. Випадково натрапив на shapki odezda і спочатку просто подивився, але потім вирішив спробувати і зробити невелике замовлення щоб не ризикувати. Коли отримав товар, був приємно здивований бо вживу все виглядало краще ніж я очікував, трикотаж м’який, шви рівні, моделі виглядають сучасно і без відчуття дешевизни. У той момент мені були потрібні Дитячі трикотажні шапки оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g96654043-detskie-trikotazhnye-shapki щоб закрити сезон і не повторити старі помилки з невдалими закупівлями, тому я реально уважно дивився на кожну позицію перед тим як виставляти на продаж. У підсумку товар почав нормально продаватися, деякі моделі розібрали швидше ніж я очікував, і це для мене головний сигнал що вибір був правильний. Також хочу відзначити що зі мною нормально вийшли на зв’язок, відповіли без зайвих обіцянок і відправили все без затримок, а це теж важливо коли ти сам ведеш процес закупівель. Зараз планую брати ще, бо бачу що це той варіант з яким можна працювати стабільно і без зайвого головного болю.
|
| |
| |