[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: AMON, Morgan  
Кепки та панамки
ivanrozhkov986Дата: П'ятница, 27.03.2026, 21:08 | Повідомлення # 1
КолЄга
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Хочу поділитися своїм досвідом бо сам добре знаю наскільки складно знайти нормального постачальника без рекомендацій і перевіреного досвіду. Я займаюся продажем дитячих товарів і можу сказати що саме літні головні убори це категорія де дуже важливо не помилитися з якістю бо покупці одразу звертають увагу на вигляд і матеріал. У мене вже були випадки коли доводилося довго продавати залишки через слабкий товар і після цього я почав більш уважно підходити до вибору нових варіантів. Коли цього разу шукав новий асортимент я переглянув багато сайтів але більшість не викликали довіри або виглядали однаково. Випадково натрапив на shapki odezda і вирішив протестувати їх продукцію зробивши невелике замовлення. Після отримання товару я залишився задоволений бо він виглядав акуратно, тканина приємна а моделі виглядають сучасно і нормально продаються. У той момент я якраз підбирав Кепки та панамки оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g95749881-kepki-panamy-optom щоб оновити асортимент і не ризикувати з новими позиціями тому я перевірив усе максимально уважно перед запуском продажів. У результаті товар почав продаватися стабільніше ніж попередні партії
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: