Міні-трактор та інша с/г техніка
|
|
misterbicips | Дата: Вівторок, 27.09.2022, 14:49 | Повідомлення # 1 |
СТароЖилл
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Доброго дня. Хочемо купити міні-трактор та ще деяке обладнання для господарства. Може підкажете, де краще дивитись таку техніку в широкому асортименті?
|
|
| |
alinagershik | Дата: Вівторок, 27.09.2022, 14:52 | Повідомлення # 2 |
Нова4оК
| Наш добрий знайомий купував міні-трактор нещодавно. Можу поцікавитись, де вибирав. Знаю, що дуже задоволений. Здається, вибраз техніку німецького виробництва.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Вівторок, 27.09.2022, 14:55 | Повідомлення # 3 |
СТароЖилл
| Цитата alinagershik (  ) Наш добрий знайомий купував міні-трактор нещодавно. Можу поцікавитись, де вибирав. Знаю, що дуже задоволений. Здається, вибраз техніку німецького виробництва. Мені цікава така інформація насправді. Якого саме виробника міні-трактор вибрав ваш знайомий? Де вибирав техніку? Уточніть, будь ласка. Буду вдячний вам дуже.
|
|
| |
xefokaj778 | Дата: Вівторок, 27.09.2022, 14:58 | Повідомлення # 4 |
ТоЙ вО
| Минулого року на своє фермерське господарство ми з моїм братом також вибирали міні-трактор. Ось зараз вже плануємо купити стандартний колісний трактор, для більшого об`єму обробки земельних угідь. Знаю хорошу онлайн платформу, що пропонує сільськогосподарську техніку від різних країн та виробників. В Agriline https://agriline.ua/ зараз представлено дуже багато агротехніки, запчастин до неї, обладнання і всього того, що необхідно для ведення сільськогосподарських робіт. Дуже зручний пошук і круті пропозиції. Можете глянути.
|
|
| |
Kristin | Дата: Вівторок, 21.03.2023, 09:09 | Повідомлення # 5 |
КАдеТ
| Привет! А где купить запчасти для мототрактора недорого?
|
|
| |
lilalil1986 | Дата: Вівторок, 21.03.2023, 09:10 | Повідомлення # 6 |
ДруЖбан
| Цитата Kristin (  ) Привет! А где купить запчасти для мототрактора недорого? Если вы ищете хорошие запчасти для двигателя, то вам безусловно стоит зайти в магазин https://samrem.com.ua/zapchasti/zapchasti-dlya-dvigatelya В его ассортименте вы точно сможете подобрать нужные вам детали, а магазин уже позаботиться чтобы вы их получили как можно скорее.
|
|
| |
Busichka | Дата: Четвер, 24.04.2025, 14:26 | Повідомлення # 7 |
КАдеТ
| Дякую команді https://agrotechnika.com.ua/ua/mototractory за професійний підхід! Замовила мототрактор DW, техніка прибула вже через кілька днів. Все в ідеальному стані, запустився з півоберта. Дуже зручно працювати — маневрений, потужний, економний. Особлива подяка менеджеру за допомогу у виборі. Рекомендую цей сайт усім, хто цінує якість і надійність!
|
|
| |