[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: _gLuSHnik_, kid, ExCluSiVe, Fors  
Де можна купити корм для собак?
eviktor463Дата: Вівторок, 29.11.2022, 18:04 | Повідомлення # 1
Нова4оК
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Всім доброго вечора. Нещодавно мені сусід подарував не день народження німецьку вівчарку. Хочу купити їй корму для різноманіття. Порадьте мені надійний зоомагазин, куди варто звернутися.
  секс шоп
rostikgrin1989Дата: Вівторок, 29.11.2022, 18:06 | Повідомлення # 2
Нова4оК
Доброго вечора і вам. Чудовий подарунок зробив вам ваш сусід. Для токого собаки слід обирати тільки якісний корм. Можу вас запропонувати відвідати один інтернет-магазин зоотоварів. Якщо цікаво, пішіть. Залюбки допоможу.
  секс шоп
eviktor463Дата: Вівторок, 29.11.2022, 18:08 | Повідомлення # 3
Нова4оК
Так, подарунок чудовий. Я про таку породу собаки давно мріяв. Не хочу купувати їй корм аби де. Підкажіть куди мені варто звернутися? І який саме обрати? У мене поки що немає досвіду в таких купівлях.
  секс шоп
rostikgrin1989Дата: Вівторок, 29.11.2022, 18:14 | Повідомлення # 4
Нова4оК
Я вам раджу звернутися до інтернет-магазину зоотоварів MasterZoo. Я своєму псу купую корм тільки тут. Завжди великий асортимент, все якісне і свіже. Ціна помірна. Щодо вибору, я би порекомендував сухий корм для собак усіх порід Savory зі смаком кролика та качки. Він містить в собі необхідну кількість білків. Завдяки комплексу пребіотиків та мінералів зміцнює імунітет. Не містить штучних ароматизаторів і барвників. Більше вибору Корму для собак https://masterzoo.ua/ua/catalog/sobaki/korm-dlya-sobak/ ви можете подивитися на сайті магазину. В наявності безліч чудових варіантів.
  секс шоп
dogma911015Дата: Неділя, 27.10.2024, 10:39 | Повідомлення # 5
КАдеТ
Для таких собак необходим специальный корм
  секс шоп
irenashevelaДата: Неділя, 27.10.2024, 10:43 | Повідомлення # 6
КАдеТ
Поздравляю с новым другом! Для покупки корма и других товаров для немецкой овчарки могу порекомендовать ZVC магазин для животных https://zvc.com.ua/ru/ . Я сама часто покупаю там корма и аксессуары для своих питомцев. В ZVC всегда широкий выбор качественных кормов для собак разных возрастов и пород. Также там можно найти игрушки, витамины и прочие необходимые вещи для вашего четвероногого друга. Обслуживание всегда на высоте, а цены адекватные.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: