Купівля квітів у Львові
|
|
Levchenko | Дата: Вівторок, 17.01.2023, 22:06 | Повідомлення # 1 |
ДруЖбан
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Доброї ночі всім! Збираюсь в гості до мами у Львів, хочу їй подарувати красивий букет квітів. Порадьте мені який букет краще купити, та інтернет-магазин з квітами у Львові. Дуже буду вдячний за інформацію!
|
|
| |
olesia | Дата: Вівторок, 17.01.2023, 22:10 | Повідомлення # 2 |
ТоЙ вО
| Привіт! Я також своїй матусі часто купую квіти, в цей не простий час треба більше радувати близьких. Можу тобі порадити дуже хороший квітковий магазин у Львові, де готових букетів багато і доставляють швидко.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Вівторок, 17.01.2023, 22:12 | Повідомлення # 3 |
ДруЖбан
| Привіт! Я сам не із Львова, там живе мама, тому не знаю де можна купити квіти. Підкажи, будь ласка, в якому саме інтернет-магазині ти зазвичай купуєш квіти? Буду вдячний за інформацію!
|
|
| |
olesia | Дата: Вівторок, 17.01.2023, 22:22 | Повідомлення # 4 |
ТоЙ вО
| У Львові вистачає квіткових магазинів, але є один мій улюблений, це Квітна. Саме в ньому https://kvitna.ua/collection/compositions величезний вибір вже готових букетів, всі настільки красиві що важко обрати один варіант. Всі букети являються дизайнерською роботою, подібних не знайти в інших квіткових магазинах.
Тобі від себе можу порадити дуже красиву квіткову композицію «Вершковий оксамит», в якій квіти в рожевих, кремових, та жовтих тонах. Є в магазині одна крута фішка онлайн вітрина з відео та аудіо до кожного букета, тому його можна роздивитись до самих дрібниць, та зробити вибір. Магазин працює 24/7, та квіти доставляють швидко упродовж години після замовлення, по всьому Львову. Квіти максимально свіжі, можна сказати тільки зрізані, в гарному оформлені. Букет в точності співпадає з тим, як він зображений в магазині на фото та відео. У разі якщо буде складно обрати букет, ти можеш розраховувати на допомогу в самому магазині, там професіонали своєї справи.
|
|
| |