[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: _gLuSHnik_, kid, ExCluSiVe, Fors  
Де купити якісну обувь у Дніпрі?
LevchenkoДата: Вівторок, 17.01.2023, 22:55 | Повідомлення # 1
ДруЖбан
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Доброго вечора форумчани! Ось перебрався села у великий місто Дніпро, ось хочу у вас поцікавитися, де можна купити якісну шкіряне взуття, адже мої черевики вже не в найкращому стані.
  секс шоп
vasya195Дата: Вівторок, 17.01.2023, 22:56 | Повідомлення # 2
Нова4оК
Все залежить від вашого бюджету, є дорогі торгові центри, є бюджетні магазини, на ринку також можна знайти взуття за нормальною ціною. Я ось купую взуття у бюджетних магазинах, краще наступного сезону купити щось нове.
  секс шоп
LevchenkoДата: Вівторок, 17.01.2023, 22:57 | Повідомлення # 3
ДруЖбан
Ну дуже дешеве не дуже хочеться купувати, тим більше я влаштувався на роботу, де потрібно буде щодня багато ходити. Ну потрібне взуття, яке буде стояти максимум 5 тисяч, хоча хочеться витратити значно менше.
  секс шоп
misterbicipsДата: Вівторок, 17.01.2023, 22:58 | Повідомлення # 4
СТароЖилл
Цитата Levchenko ()
Доброго вечора форумчани! Ось перебрався села у великий місто Дніпро, ось хочу у вас поцікавитися, де можна купити якісну шкіряне взуття, адже мої черевики вже не в найкращому стані.
За такою ціною ви зможете купити взуття у Дніпрі https://vittorossi.ua/ua/dnepr/ конкретно у магазині Vitto Rossi, у якого є свій сайт, можна підібрати відповідний варіант навіть удома. Якістю взуття задоволений, особисто у мене все гасає по кілька сезонів.
Не було жодного випадку, щоб я натер мозоль, та й взагалі скаржився на якийсь дискомфорт, сам працюй на такій роботі, на якій доводиться приблизно по 10 км ходити щодня. Я вас проконсультував, можливо, мої рекомендації стануть корисними.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: