[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: _gLuSHnik_, kid, ExCluSiVe, Fors  
Препарати від болю у горлі
LevchenkoДата: Вівторок, 28.03.2023, 23:56 | Повідомлення # 1
ДруЖбан
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Доброго дня! Я хотів б дізнатися, чи є який-небудь ефективний препарат для зменшення болів у горлі? Я вже випробував багато різних засобів, але жоден не допомагає на 100%. Є якісь поради?
  секс шоп
fornodguestДата: Вівторок, 28.03.2023, 23:58 | Повідомлення # 2
ТоЙ вО
Доброго дня! Я розумію, що пошук ефективного засобу може бути важким завданням. Мені особисто допомагає препарат з ібупрофеном, який має протизапальну дію. Можливо, варто спробувати його? Або ж я могу порадити вам звернутися до лікаря, який зможе підібрати препарат індивідуально для вас.
  секс шоп
HellibamaДата: Вівторок, 28.03.2023, 23:59 | Повідомлення # 3
ТоЙ вО
Доброго дня! Я згоден з попереднім співрозмовником, що ібупрофен може бути ефективним засобом для зменшення болів у горлі. Проте, варто мати на увазі, що він може мати певні протипоказання і побічні ефекти. Тому, перш ніж приймати будь-який препарат, необхідно консультуватися з лікарем та дотримуватися дозування та рекомендацій.
  секс шоп
HzBoyДата: Середа, 29.03.2023, 00:05 | Повідомлення # 4
СТароЖилл
Доброго дня! Я хотів би порадити вам препарат Стрепсілс, який має антисептичну та знеболювальну дію, і може допомогти зменшити біль у горлі. Він доступний у різних формах та смаках, що робить його зручним для вживання.
Мені, наприклад, подобається Стрепсілс Інтенсів. Він більш ефективний. Я його звичайно купляю у аптеці D.S.
 https://apteka-ds.com.ua/ Він там недорого коштує
Проте, як і в усіх інших випадках, рекомендую перед вживанням проконсультуватися з лікарем або фармацевтом, особливо якщо у вас є будь-які хронічні захворювання або алергії.
  секс шоп
la2217596Дата: Четвер, 24.08.2023, 19:30 | Повідомлення # 5
КАдеТ
Слушайте, кто подскажет, где можно купить препараты от простуды и какие лучше выбрать, чтобы быстро "поставить себя на ноги"?
  секс шоп
viktorovnauliana711Дата: Четвер, 24.08.2023, 19:42 | Повідомлення # 6
КАдеТ
Снова заболела простудой, и на этот раз решила попробовать что-то новое. Друзья посоветовали чай от простуды https://zdravica.ua/ru/multisimptomni-chayi-kombinovani-zasobi которую можно приобрести в аптеке "Здравица". Сегодня заказала его онлайн, и мне удалось получить отличную цену! Надеюсь, что поможет быстрее выздороветь. Кстати, отзывы на такой чай супер, он и головную боль убирает, заложенность носа, ну температуру само собой и над горлом работает.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: