Як ви проводите вільний час?
|
|
Vaks | Дата: Субота, 13.01.2024, 10:19 | Повідомлення # 1 |
ТоЙ вО
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Всіх вітаю. Я цікавлюсь, як ви витрачаєте свій вільний час? Мені просто цікаво дізнатися, що роблять інші. Тож радий буду почути ваші думки, оскільки сам шукаю для себе багато чого нового
|
|
| |
annelova2 | Дата: Субота, 13.01.2024, 13:43 | Повідомлення # 2 |
ТоЙ вО
| Ну, я особисто обожнюю час витрачати на читання. Завжди шукаю цікаві книги та комікси. Також люблю слухати аудіокниги, коли в мене не вистачає часу для читання. Якщо ви любите читати, рекомендую поділитися своїми улюбленими книгами!
|
|
| |
maxsubj | Дата: Субота, 13.01.2024, 14:33 | Повідомлення # 3 |
ТоЙ вО
| Я віддаю перевагу активному відпочинку. Люблю гуляти в парках, займатися спортом – особливо велоспортом та плаванням. Це не тільки корисно для здоров'я, а й допомагає відпустити стрес після робочого дня. Ну й якщо чесно то мені також подобається створення квізів https://vlada-rykova.com/ua....-kviziv я люблю їх проходити і ось вирішив створити декілька власних. Чому ні?
|
|
| |
sunnyforum3 | Дата: Четвер, 08.02.2024, 08:07 | Повідомлення # 4 |
КАдеТ
| Цитата annelova2 ( ) Ну, я особисто обожнюю час витрачати на читання. Завжди шукаю цікаві книги та комікси. Також люблю слухати аудіокниги, коли в мене не вистачає часу для читання. Якщо ви любите читати, рекомендую поділитися своїми улюбленими книгами! А ви знали, що можно не лише шукати цікаві книги, а і друкувати їх на вигідних умовах?! Підкажу вам найкраще місце для друку книг та книжкової продукції! Досвід спеціалістів тут https://takibook.od.ua/ понад 25 років гарантує високу якість друку, а можливість замовлення від одного примірника дозволяє задовольнити потреби навіть найвибагливіших клієнтів. Широкий спектр можливостей оформлення книжок дозволяє кожному проєкту стати унікальним, а безкоштовна доставка від п'яти примірників робить співпрацю з Такібук ще більш вигідною!
|
|
| |
alenkaterentieva1991 | Дата: Неділя, 03.03.2024, 10:47 | Повідомлення # 5 |
ТоЙ вО
| Цитата annelova2 ( ) Якщо ви любите читати, рекомендую поділитися своїми улюбленими книгами Якщо говорити про ті самі книжки, то завжди замовляю підручники в магазині "Університетська книга" і ніколи не піддаюся ризику замовляти їх в інших місцях. Вони мають найбільший вибір книг та підручників будь-якої тематики, починаючи від гуманітарних наук і закінчуючи точними науками. Я завжди можу знайти тут https://book.sumy.ua/ все, що мені потрібно для навчання. Я завжди вражений якістю видань, доступними цінами та швидкою доставкою. А надійне пакування завжди гарантує, що книги приходять в цілісному стані.
Повідомлення відредагував alenkaterentieva1991 - Неділя, 03.03.2024, 10:48 |
|
| |
fosoge4031 | Дата: Неділя, 03.03.2024, 16:04 | Повідомлення # 6 |
ТоЙ вО
| Подобається грати у ігри
|
|
| |