Перевезення товару морем
|
|
Levchenko | Дата: Вівторок, 07.05.2024, 15:02 | Повідомлення # 1 |
ДруЖбан
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Я планую відкрити свій бізнес і мені потрібно налагодити постачання товарів з-за кордону морським транспортом. Де можна отримати інформацію про те, які порти використовуються для міжнародних вантажних перевезень і яких стандартів безпеки дотримуватися?
|
|
| |
HzBoy | Дата: Вівторок, 07.05.2024, 15:05 | Повідомлення # 2 |
СТароЖилл
| Важливим джерелом інформації для мене стали онлайн-ресурси та форуми, де логісти та підприємці діляться своїм досвідом та порадами з міжнародного перевезення вантажів. Крім того, я консультувався з професійними логістичними компаніями та експедиторами, щоб отримати конкретні рекомендації, що відповідають моїм потребам та цілям у бізнесі.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Вівторок, 07.05.2024, 15:10 | Повідомлення # 3 |
ДруЖбан
| На початковому етапі це все так складно, не знаю, чи вдасться з усіми нюансами самому розібратися. Я вже шукав інформацію через мережу, але нічого суттєвого та конкретного так і не знайшов.
|
|
| |
pechkin-1978 | Дата: Вівторок, 07.05.2024, 15:33 | Повідомлення # 4 |
КАдеТ
| У сфері торгівлі вже кілька років і завжди шукав способи оптимізувати доставку товарів. Нещодавно натрапив на сайт, де Профікарго дало рекомендацію як робити доставку морем в Україну під час війни в 2024 році https://www.proficargo.com.ua/novini....ty.html це відкрило мені нові горизонти у моєму бізнесі та допомогло знизити витрати на логістику. Наразі я можу з упевненістю експортувати та імпортувати товари, знаючи, що процес буде оптимізований до дрібниць.
|
|
| |