[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: _gLuSHnik_, kid, ExCluSiVe, Fors  
Відпочинок у Львові
viktorovnauliana711Дата: Субота, 25.05.2024, 17:27 | Повідомлення # 1
КАдеТ
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Доброго дня! Я готуюся до ділової поїздки у Львів і шукаю готель, який підходить для бізнес-мандрівників. Чи можете порекомендувати готелі з конференц-залами, хорошим інтернетом та зручним транспортним сполученням по місту та до вокзалу? Також цікавить наявність сніданків.
  секс шоп
olkamaslova761Дата: Неділя, 26.05.2024, 17:20 | Повідомлення # 2
Нова4оК
Друзі, я в захваті від своєї останньої подорожі до Львова, і це завдяки чудовому готелю на Площі Ринок! Я завжди мріяв побачити це місто з його багатою історією та витонченою архітектурою, і зупинка в цьому готелі стала ідеальним доповненням до мого візиту. Розташування - це просто диво! Це неймовірно зручно, коли ти можеш прокинутися і вийти з готелю, щоб відразу опинитися на Площі Ринок, оточеному цікавими будівлями та вуличними кафе. Номер був чистим і комфортним, а персонал - дуже привітним і уважним до кожної деталі. А ще ціни були дуже приємними, особливо враховуючи розташування і рівень сервісу. Раджу зняти номер у Львові — Best Western Plus Market Square Lviv https://marketsquarelviv.com/rooms/ як найкращий варіант проживання! За посиланням можете дізнатися деталі.
  секс шоп
ivaskinasnezanaДата: Середа, 29.05.2024, 10:37 | Повідомлення # 3
Нова4оК
Всім привіт!!! Нарешті літо, шикарна погода, відпустка. Давайте ділитися улюбленими місцями для відпочинку. Я раджу всім обов'язково відвідати ресторан української кухні Принада https://prynada.com.ua/ua/ukrainian-cuisine/ - це неймовірно смачні страви нашої національної кухні, чудовий інтер'єр і чудова атмосфера!!! І ще, обов'язково спробуйте їхні авторські напої - це щось!!!
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: