[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: _gLuSHnik_, kid, ExCluSiVe, Fors  
Порадьте пилосос для басейну
LevchenkoДата: Неділя, 30.06.2024, 20:53 | Повідомлення # 1
ДруЖбан
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Я щойно закінчив будівництво басейну в своєму дворі і тепер шукаю пилосос, щоб підтримувати його чистоту. В інтернеті дуже багато варіантів, і я трохи заплутався. Можливо, хтось із вас вже має досвід використання таких пристроїв і може порадити щось конкретне? Цікавить як ручний, так і роботизований варіант. Хочу дізнатися, який варіант буде найкращим у співвідношенні ціни та якості.
  секс шоп
HzBoyДата: Неділя, 30.06.2024, 20:53 | Повідомлення # 2
СТароЖилл
Я користуюся ручним пилососом для басейну Kokido Telsa 30 вже більше року і дуже задоволений. Він досить потужний і простий у використанні. Ціна теж адекватна, близько 10 000 гривень. Якщо тобі потрібен щось дешевше, є модель Kokido Telsa 15, яка коштує близько 7 600 гривень. Але якщо ти готовий витратити більше, розглянь роботизовані моделі. Вони зручні, бо працюють автономно і не вимагають твоєї участі, але ціни на них стартують від 30 000 гривень.
  секс шоп
LevchenkoДата: Неділя, 30.06.2024, 20:54 | Повідомлення # 3
ДруЖбан
А якісь недоліки у Kokido Telsa 30 ти помітив? Щодо роботів-пилососів, чи є у тебе досвід використання таких? Чи вони справді вартують своїх грошей? Чув, що деякі моделі можуть не справлятися з великим сміттям чи листям. Було б цікаво дізнатися більше про їхню ефективність і технічне обслуговування.
  секс шоп
misterbicipsДата: Неділя, 30.06.2024, 20:55 | Повідомлення # 4
СТароЖилл
Цитата Levchenko ()
А якісь недоліки у Kokido Telsa 30 ти помітив? Щодо роботів-пилососів, чи є у тебе досвід використання таких? Чи вони справді вартують своїх грошей? Чув, що деякі моделі можуть не справлятися з великим сміттям чи листям. Було б цікаво дізнатися більше про їхню ефективність і технічне обслуговування.

У мене робот-пилосос для басейну Wybotics Osprey 700, і це просто знахідка. Працює бездротово, тому не треба морочитися з кабелями. Чистить дно і стіни басейну ефективно, навіть з великим сміттям справляється. Так, ціна не з низьких - близько 33 000 гривень, але воно того варте.

Якщо цікавить більше варіантів, рекомендую глянути каталог пилососів для басейнів https://aquapolis.ua/ua/pylesosy.html в інтернет-магазині Aquapolis. Там величезний вибір товарів, детальні описи, офіційна гарантія і швидка доставка по Україні. Можна знайти і бюджетні ручні моделі, і роботизовані варіанти на будь-який смак. Це справді зручний сервіс для тих, хто хоче зробити вдалий вибір без зайвих клопотів.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: