[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: _gLuSHnik_, kid, ExCluSiVe, Fors  
Шторы в комнату
polarbear1companyДата: П'ятница, 03.09.2021, 16:43 | Повідомлення # 1
ТоЙ вО
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Моим шторам уже больше 10 лет, думаю что пора менять biggrin . Но тут смотрю цены на них немаленькие. Может кто знает оптовый магазин по нормальным ценам?
  секс шоп
ststrakhovaДата: Субота, 04.09.2021, 20:16 | Повідомлення # 2
ТоЙ вО
Цитата polarbear1company ()
Моим шторам уже больше 10 лет, думаю что пора менять  . Но тут смотрю цены на них немаленькие. Может кто знает оптовый магазин по нормальным ценам?

Саме зараз займаюся заміною старих штор. То ж можу підказати де купити тюль недорого https://lanita-shtor.com.ua/ua/category/zanavyesi-gardiny-tyul/ чи будь-яку штору високої якості. В цьому магазині продають навідріз, або оптом, від одного рулонну. Можна знайти для будь-яких потреб штори і портьєри, тюлі і гардин, штори-нитки, шторну тасьму і аксесуари для штор.
  секс шоп
astarco13Дата: Субота, 11.09.2021, 16:58 | Повідомлення # 3
ТоЙ вО
Если еще не осыпались, то можно и не менять! ))
  секс шоп
mytrybasДата: Субота, 11.09.2021, 17:00 | Повідомлення # 4
ТоЙ вО
Вы тоже любите, когда в доме висят шторы? А то мои кумовья заменили все шторы в доме на жалюзи.
Так хочу сказать, что дом выглядит таким неуютным… Разные  шторы  https://rozetka.com.ua/shades/c200388/  продаются на сайте интернет-магазина Розетка.
Так и цена там на них нормальная. Я часто меняю шторы, потому что люблю изменения.
Также на сайте Розетки часто есть скидки и акции, и я могу себе позволить купить пару новых штор.
  секс шоп
kefoxod1Дата: Вівторок, 14.09.2021, 18:26 | Повідомлення # 5
ТоЙ вО
шторы супер
  секс шоп
lermontovlermikДата: Субота, 23.09.2023, 20:13 | Повідомлення # 6
КАдеТ
Мені потрібно обрати і придбати рулонні штори та жалюзі для своєї оселі, і я намагаюся зробити це максимально якісно та ефективно. Особливо мене цікавлять бамбукові жалюзі на вікна, які, на жаль, не так легко знайти в магазинах. Де краще всього замовити рулонні штори та бамбукові жалюзі в Україні?
  секс шоп
linalineva7Дата: Субота, 23.09.2023, 20:15 | Повідомлення # 7
КАдеТ
Одним із найкращих варіантів для вас буде сайт, де ви знайдете великий вибір всього, навіть можна замовити бамбукові жалюзі на вікна https://jlz-market.com.ua/uk/dereviani-zhaliuzi/product/view/9/55 різних розмірів і кольорів. Їхні бамбукові жалюзі вражають своєю натуральністю та екзотичним виглядом, і вони ідеально підходять для створення атмосфери комфорту в будь-якому інтер'єрі. На сайті Jlz-Market ви зможете не лише обрати готові вироби, але і замовити жалюзі за індивідуальними розмірами, враховуючи всі ваші побажання щодо кольору та дизайну. Також, тут надаються послуги консультації професіоналів, які допоможуть вам підібрати найкращий варіант.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: