[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: _gLuSHnik_, kid, ExCluSiVe, Fors  
Як обрати годинник?
LolliiPOPДата: Неділя, 04.08.2024, 09:49 | Повідомлення # 1
ТоЙ вО
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Мрію придбати собі якісний і красивий годинник. А ви любите цей аксессуар? У вас дорогий годинник? Як обирали?
  секс шоп
CharlittoДата: Неділя, 04.08.2024, 09:51 | Повідомлення # 2
ТоЙ вО
Люблю годинники! У мене кілька, і кожен з них має свою історію. Мій найулюбленіший - це подарунок від діда. Таких зараз немає. Він мені цінний не тільки як подарунок, але й за свій вигляд і стиль. А ти вже знаєш, який саме годинник хочеш придбати?
  секс шоп
LolliiPOPДата: Неділя, 04.08.2024, 09:54 | Повідомлення # 3
ТоЙ вО
Так є декілька які подобаються. Наприклад Rolex, але поки що не можу собі дозволити. Зараз поки ношу простенький Касіо. Але він підбирався
під мій стиль, мої особисті вподобання, якщо чесно хоч він і не дорогий
але улюблений. А ще питання, а на якій руці ти носиш свій годинник?
Цікаво просто чи важливо це чи ні?
  секс шоп
CharlittoДата: Неділя, 04.08.2024, 10:00 | Повідомлення # 4
ТоЙ вО
Звісно Rolex хороша мрія, але і той що у тебе зараз також відомий у світі бренд. Там є як більш дешеві моделі, так і досить дорогі. Скажімо можна купити як за 4000 гривень так і за 4000 євро. Що до того на якій руці ношу, особисто я не дивлюся за модою, а одягаю як мені зручно - на ліву руку. Нещодавно мені потрапила на очі стаття https://zolotakraina.ua/ua....et.html де розповідають про те як правильно одягати годинник. Буде цікаво прочитай. Я вважаю що це треба робити так як тобі хочеться і не рівнятися на інших.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: