Какой выбрать айфон?
|
|
misterbicips | Дата: Вівторок, 09.11.2021, 09:14 | Повідомлення # 1 |
СТароЖилл
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Какой сейчас лучше всего выбрать айфон? Мой старый телефон уже совсем в паршивом состоянии.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Вівторок, 09.11.2021, 11:10 | Повідомлення # 2 |
СТароЖилл
| Цитата misterbicips ( ) Какой сейчас лучше всего выбрать айфон? Мой старый телефон уже совсем в паршивом состоянии. Та ну выбор будет зависеть на прямую от вашего бюджета. Как по мне, то iPhone 13 классный вариант, но и цены на него конечно соответствующие. А так и предыдущие модели в целом весьма хорошие. Ещё можете почитать вот на этом сайте обзоры https://icases.ua/obzory Если что-то подберёте, то там же можно и купить. Кстати, там есть и б/у варианты по адекватным ценам.
|
|
| |
cvua007 | Дата: Середа, 10.11.2021, 11:43 | Повідомлення # 3 |
ТоЙ вО
| 12
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: П'ятница, 06.09.2024, 21:14 | Повідомлення # 4 |
КАдеТ
| Так де можна знайти найкращу пропозицію на купівлю нового айфона? Я розглядаю можливість купити айфон, але розгублений від кількості варіантів, які пропонуються в інтернет-магазинах та фізичних магазинах. Може, є якісь надійні джерела або сайти, де ціни більш вигідні, а обслуговування на високому рівні? Які ресурси ви можете порекомендувати, щоб я не потрапив на підробку і міг бути впевнений у якості покупки?
|
|
| |
kykanasliva | Дата: П'ятница, 06.09.2024, 21:15 | Повідомлення # 5 |
КАдеТ
| Що ж, якщо ви шукаєте місце, де можна купити айфон і при цьому бути впевненим у якості та вигідності покупки, я б дуже радив відвідати сайт магазину Яблокі https://yabloki.ua/ . Це надійний онлайн-магазин, що спеціалізується на продажу техніки Apple, зокрема айфонів. Їхній асортимент постійно оновлюється, і ви знайдете як останні моделі, так і популярні версії попередніх років. Що мені особливо подобається, так це те, що сайт має чудову репутацію серед покупців, а також пропонує конкурентні ціни, що робить його ідеальним місцем для придбання айфону. Крім того, ви можете розраховувати на якісну підтримку та обслуговування, що є важливим аспектом при покупці техніки.
|
|
| |