mariaflorova28 | Дата: Середа, 05.03.2025, 14:28 | Повідомлення # 1 |
Нова4оК
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Шукаю пакувальне обладнання та фасувальні машини. Дуже вірю, що серед вас є люди, які вже пройшли цей шлях і можуть порадити перевірені виробництва. Які компанії, на вашу думку, пропонують найкраще співвідношення ціни та якості? І чи варто звертати увагу на обладнання, яке можна модернізувати в майбутньому? Дякую за ваші поради та натхнення!
|
|
| |
olkamaslova761 | Дата: Четвер, 06.03.2025, 08:46 | Повідомлення # 2 |
Нова4оК
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Вирішив розширити свій бізнес з продажу кави та чаю, тож постало питання якісного фасування продукції. Довго шукав надійного виробника пакувальних машин, поки знайомий не порадив ТОВ Баленко завод пакувального обладнання https://balenko.com/ навіть не очікував такого рівня обслуговування – вони врахували всі особливості мого бізнесу, запропонували оптимальне рішення та провели налаштування техніки. Тепер я впевнений у стабільній роботі обладнання, адже воно не потребує постійного ремонту, а технічна підтримка завжди на зв'язку. Мої клієнти задоволені якісною упаковкою, і я теж. Якщо хтось ще сумнівається – не варто, інвестуйте в якість, це точно окупиться!
|
|
| |