HzBoy | Дата: Вівторок, 29.04.2025, 22:09 | Повідомлення # 1 |
СТароЖилл
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Привіт! Надивилась останнім часом багато етнічних прикрас в інтернеті — усе таке гарне, але виникає питання: як відрізнити, де справжній етностиль із традицією, а де просто стилізація без глибини? Не те щоб я щось мала проти сучасних дизайнів, але хочеться відчувати зв’язок із культурою, а не просто носити щось «модне». Хто як це визначає? Можливо, є ознаки, на які варто звертати увагу?
|
|
| |
la2217596 | Дата: Середа, 30.04.2025, 18:58 | Повідомлення # 2 |
КолЄга
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Таких прикрас, як у майстрів з Oksana Boriychuk, я ще не зустрічала — одразу впізнається душа в кожному виробі. Мене завжди тягнуло до всього українського, особливо якщо це зроблено з любов’ю і знанням традицій. Неодноразово шукала прикраси, що не просто "для образу", а які передають характер, настрій, зв’язок з нашою історією. Саме тому й зупинилась на цьому магазині — у них автентичність на першому місці. Вироби ручної роботи завжди мають особливу енергетику, а ще приємно, що ціни адекватні. Раджу звернути увагу на українські браслети https://oksana-boriychuk.com.ua/products/brasleti зручно, що можна замовити з доставкою по Україні — не треба бігати по ярмарках чи шукати десь на іншому кінці міста. Щиро раджу усім, хто хоче мати у скриньці не просто прикрасу, а частинку української душі!
|
|
| |