[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: _gLuSHnik_, kid, ExCluSiVe, Fors  
У мене Honda Accord 2008 року з автоматичною коробкою переда
andrusha3567Дата: Вівторок, 27.05.2025, 14:51 | Повідомлення # 1
ТоЙ вО
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
У мене Honda Accord 2008 року з автоматичною коробкою передач, і нещодавно почалися проблеми з ходовою частиною — з'явився люфт у рульовому управлінні, а також під час гальмування чути скрегіт. На СТО сказали, що потрібно замінити наконечники рульових тяг, гальмівні колодки, а також перевірити передні амортизатори та втулки стабілізатора. Також хочу оновити моторне масло, фільтри і антифриз, оскільки авто готується до тривалої поїздки за межі міста. Я шукаю інтернет-магазин автозапчастин, де можна в одному замовленні придбати всі ці позиції, з чіткими характеристиками, гарантією якості та можливістю підбору запчастин за VIN-кодом, щоб уникнути помилок. Мене цікавить, чи є в CarHub спеціалісти, які можуть проконсультувати щодо сумісності запчастин, а також чи передбачена можливість повернення або обміну товару, якщо він не підійде. Наскільки швидко здійснюється доставка, і чи можна оплатити замовлення при отриманні або частинами?
  секс шоп
andrewferk581Дата: Вівторок, 27.05.2025, 16:11 | Повідомлення # 2
ТоЙ вО
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
У меня была аналогичная история с Accord — тоже 2008 года, и начиналось всё с лёгкого люфта в руле. Потом добавился скрежет при торможении, и оказалось, что пора менять и наконечники, и колодки, и втулки стабилизатора. Перед дальней дорогой решил сделать всё комплексно. Заказывал всё на https://carhub.com.ua/ — очень доволен. Там удобно искать запчасти по VIN-коду, так что шанс ошибиться сводится к минимуму. Выбрал колодки от Nisshinbo, рулевые от Lemförder, плюс взял масло, фильтры и антифриз. Всё пришло быстро, упаковано аккуратно, есть гарантия на каждую позицию. Также порадовало, что консультант помог підтвердити совместимость деталей — я скинул список з СТО, и мне оперативно всё подобрали. Оплата при получении есть, возврат возможен, если что-то не подойдёт. Рекомендую, особенно если хочешь закрыть весь список по ремонту в одном месте без беготни и лишнего стресса.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: