Скільки на даний момент коштує імплантація зубів у 2025 році
|
|
fkeqyo | Дата: Четвер, 10.07.2025, 13:05 | Повідомлення # 1 |
ТоЙ вО
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Привіт! Мене цікавить, скільки на даний момент коштує імплантація зубів у 2025 році в Україні? Я чув, що ціни можуть суттєво різнитися в залежності від клініки, типу імплантів та інших факторів. Може хтось поділитися інформацією про те, скільки це коштує зараз? Я б хотів зрозуміти, скільки буде коштувати весь процес, включаючи консультації, операцію та післяопераційне лікування.
|
|
| |
a_sov | Дата: Четвер, 10.07.2025, 13:05 | Повідомлення # 2 |
КолЄга
| Я якраз цікавився цінами на імплантацію, коли збирався проходити цю процедуру. В Україні ціни варіюються в залежності від міста і клініки. Наприклад, імплант MegaGen (Корея) може коштувати від 15 000 до 20 000 грн, а ось Straumann (Швейцарія) — від 24 000 до 30 000 грн. Крім того, деякі клініки пропонують пакети послуг, що включають сам імплант, хірургію, медичні матеріали, а також післяопераційне спостереження.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Четвер, 10.07.2025, 13:06 | Повідомлення # 3 |
СТароЖилл
| Я ознайомився з відгуками пацієнтів, які вже проходили цю процедуру, і це мені дуже допомогло при виборі клініки. Рекомендую погуглити сайти, на яких зібрана така інформація.
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Четвер, 10.07.2025, 13:06 | Повідомлення # 4 |
ДруЖбан
| Цитата HzBoy (  ) Я ознайомився з відгуками пацієнтів, які вже проходили цю процедуру, і це мені дуже допомогло при виборі клініки. Рекомендую погуглити сайти, на яких зібрана така інформація. Я користувався сайтом https://uamedtours.com.ua/blog....23-roci для вибору клініки для імплантації зубів. Це справді зручний ресурс, де є вся необхідна інформація: ціни, клініки, лікарі, відгуки пацієнтів. Я знайшов, що ціни на імплантати варіюються від 15 000 грн до 30 000 грн в залежності від типу імпланту та клініки. У мене не було додаткових витрат, бо я вибрав пакет "все включено", і процедура пройшла без ускладнень. Дуже зручно, що є можливість порівняти ціни та вибрати найкращий варіант. Рекомендую звертатися до цього сайту, якщо вам потрібна чітка і актуальна інформація про медичні послуги.
|
|
| |