[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: _gLuSHnik_, kid, ExCluSiVe, Fors  
Подарки
misterbicipsДата: Четвер, 10.03.2022, 00:42 | Повідомлення # 1
СТароЖилл
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Здравствуйте. Ребята, какие подарки советуете дарить друзьям?
Рекомендуйте интересные варианты. Заранее благодарю за советы, помощь, рекомендации.
  секс шоп
HzBoyДата: Четвер, 10.03.2022, 00:45 | Повідомлення # 2
СТароЖилл
Привет! Я обычно спрашиваю напрямую у своих друзей: что подарить? Дарить что-то наобум - неблагодарное дело. Или вообще просто дарю деньги да и всё.
  секс шоп
yuvagiДата: Четвер, 10.03.2022, 00:48 | Повідомлення # 3
ТоЙ вО
Quote HzBoy ()
Привет! Я обычно спрашиваю напрямую у своих друзей: что подарить? Дарить что-то наобум - неблагодарное дело. Или вообще просто дарю деньги да и всё.
Ваша позиция мне близка. Я тоже либо спрашиваю, либо дарю деньги. Не заморачиваюсь даже особо.
  секс шоп
alinagershikДата: Четвер, 10.03.2022, 01:05 | Повідомлення # 4
Нова4оК
Здравствуйте. Можно подарить что-то в духе эмоций и впечатлений. Например, поход на культурное мероприятие, поездка к морю, прогулка на катере. Я в прошлом году подарила своему парню прогулку на квадроцикле. Он был приятно удивлен и рад такому подарку. Такой подарок был в виде подарочного сертификата, заказанного на сайте https://giftmall.com.ua/catalog/progulka_na_kvadrotsikle . Рекомендую рассмотреть вариант подарочных сертификатов. Это всегда рационально и практично.
  секс шоп
artur290911Дата: Середа, 04.05.2022, 22:19 | Повідомлення # 5
Нова4оК
Не забувайте про квіти. Це хороший варіант в якості подарунку, а також і доповнення до нього. Ось почитайте https://kyiv-city.com/ua/article/107907-vitoncheni-vesnyani-buketi як замовити квіти та де краще їх купувати. Ми не раз замовляли в Діцентрі. Ці українська компанія, котра зараз користується попитом та має хороші відгуки.
  секс шоп
plotnatusikДата: Середа, 25.05.2022, 11:05 | Повідомлення # 6
ТоЙ вО
Хороший варіант для подарунків - подарункові сертифікати. Як на мене цінним подарунком є емоції (кінні прогулянки, фотосесії), щодо ваших друзів потрібно враховувати індивідальні смаки...
  секс шоп
artur290911Дата: Понеділок, 30.05.2022, 20:47 | Повідомлення # 7
Нова4оК
Ось ще тут можна знайти класні та недорогі букети https://dicentra.ua/ua/ На сайті великий вибір. Подивіться, Діцентра має великий авторите, та позитивні відгуки. Ми дуже задоволені залишились тим, що могли саме з ними співпрацювати. Замовляти все просто через інтернет, всього в пару кліков вийде отримати свій букет.
  секс шоп
opr2503oprДата: Понеділок, 20.06.2022, 22:43 | Повідомлення # 8
ТоЙ вО
Люди добрі, даруйте гроші і не заморочуйтесь, бо маєте шанс не вгадати та не вгодити. Подаруйте гроші і людина сама купить собі те, що їй треба.
  секс шоп
lilalil1986Дата: Середа, 22.06.2022, 22:51 | Повідомлення # 9
ДруЖбан
Quote artur290911 ()
Не забувайте про квіти. Це хороший варіант в якості подарунку, а також і доповнення до нього.
 Подскажите, как выбрать букет на подарок? Хочется подарить модный букет.
  секс шоп
Oleg5127Дата: Неділя, 19.11.2023, 09:55 | Повідомлення # 10
КАдеТ
А что можно подарить молодой паре на годовщину?
  секс шоп
anasteishafurmanova5026Дата: Понеділок, 20.11.2023, 12:39 | Повідомлення # 11
Нова4оК
Цитата Oleg5127 ()
А что можно подарить молодой паре на годовщину?

Видела в этом магазине есть подарки для пары https://www.dreamcraft.com.ua/podarki/po-poluchatelyam/dlya-pary/ Я на любой праздник здесь покупаю подарки родным и близким. Ассортимент здесь всегда большой и разнообразный. Все подарки оригинальные и интересные. Вы сможете на свой вкус и бюджет подобрать прикольный подарок. Доставка заказов здесь быстрая и действует по всей Украине.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: