[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: _gLuSHnik_, kid, ExCluSiVe, Fors  
Шукаю стоматолога
kykanaslivaДата: Неділя, 26.10.2025, 22:28 | Повідомлення # 1
КАдеТ
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Може хтось підкаже, яку стоматологію в Києві краще обрати, якщо вже не перший тиждень ниє зуб і, здається, без лікування не обійтись? Хочу знайти клініку, де не лише якісно лікують, а й підходять з людяністю — щоб не боятись туди йти. Головне, щоб спеціалісти пояснювали все нормально, а не просто робили і виставляли рахунок. І бажано, щоб можна було й естетику зробити, бо давно думаю про реставрацію передніх зубів. Може, хтось мав подібний досвід і може реально порадити перевірене місце?
  секс шоп
leraleon00Дата: Понеділок, 27.10.2025, 15:43 | Повідомлення # 2
Нова4оК
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Розумію тебе на всі сто, бо сам пройшов через подібне кілька місяців тому. Теж довго шукав клініку, де можна і пролікувати проблемні зуби, і зробити усмішку природною, без пластмасового ефекту. Зрештою зупинився на DentalKids — у них є послуги не тільки для дітей, а й для дорослих, і це реально топ. Лікарі дуже уважні, пояснюють кожен крок, навіть якщо ти панікуєш. У мене робили реставрацію з використанням сучасних матеріалів, і результат вийшов просто вау — ніхто навіть не здогадується, що це не мої рідні зуби. Особливо рекомендую звернути увагу на їхню процедуру ультраніри для природної усмішки https://dentalkids.com.ua/uk....ran-r-v , бо це ідеальний варіант, якщо хочеш покращити зовнішній вигляд без радикальних втручань. Клініка чиста, обладнання нове, персонал привітний — видно, що вони дбають про комфорт пацієнтів.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: