[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: _gLuSHnik_, kid, ExCluSiVe, Fors  
Хто пробував шоколадну пасту без цукру? Як вам смак?
kirilzhilenko80Дата: Четвер, 22.01.2026, 11:12 | Повідомлення # 1
ДруЖбан
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Шукаю шоколадну пасту з Європи, бажано без додавання пальмового масла, з натуральними інгредієнтами. Підкажіть магазин, де можна знайти якісну пасту для сніданку чи десертів. Дуже важливо, щоб було багато варіантів смаків.
  секс шоп
a_sovДата: Четвер, 22.01.2026, 11:13 | Повідомлення # 2
ДруЖбан
Я нещодавно пробував шоколадну пасту з Європи, замовляв через інтернет-магазин, що спеціалізується на імпортних продуктах. Там великий вибір паст без консервантів і пальмового масла. Важливо дивитись на склад і обирати натуральні пасти з високим вмістом какао. Ціна може бути трохи вищою, але це того варте, особливо якщо хочеш натуральний продукт без шкідливих добавок.
  секс шоп
HzBoyДата: Четвер, 22.01.2026, 11:13 | Повідомлення # 3
СТароЖилл
Мені подобається замовляти шоколадну пасту через магазини, що працюють безпосередньо з європейськими постачальниками. В таких магазинах зазвичай можна знайти високоякісну пасту з високим вмістом какао і без штучних барвників. Я завжди читаю склад перед покупкою, щоб бути впевненим у якості продукту. Та й доставка зазвичай не займає багато часу, що дуже зручно.
  секс шоп
misterbicipsДата: Четвер, 22.01.2026, 11:15 | Повідомлення # 4
СТароЖилл
Цитата HzBoy ()
Мені подобається замовляти шоколадну пасту через магазини, що працюють безпосередньо з європейськими постачальниками. В таких магазинах зазвичай можна знайти високоякісну пасту з високим вмістом какао і без штучних барвників. Я завжди читаю склад перед покупкою, щоб бути впевненим у якості продукту. Та й доставка зазвичай не займає багато часу, що дуже зручно.

Рекомендую звернути увагу на магазин євротоварів, якщо шукаєш шоколадну пасту https://egastronom.ua/shokoladna-pasta/ там продаються імпортні продукти і має великий вибір паст, виготовлених з натуральних інгредієнтів.
Я сам неодноразово замовляв у них пасту, і був задоволений її смаком та складом. Без додавання пальмового масла і консервантів, лише какао, горіхи і трохи цукру. Оформлення замовлення дуже просте, а доставка по Україні оперативна. Пакування надійне, тож товар завжди доходить у відмінному стані.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: