[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: _gLuSHnik_, kid, ExCluSiVe, Fors  
Що таке крауд маркетинг
rostikgrin1989Дата: Середа, 11.03.2026, 15:59 | Повідомлення # 1
КАдеТ
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Я нещодавно почав більш серйозно розбиратися в просуванні сайтів і натрапив на таке поняття як крауд маркетинг https://crowdlove.pp.ua/ . Спочатку чесно думав, що це просто якісь випадкові коментарі з посиланнями на форумах, але коли почав глибше вивчати тему, зрозумів, що все трохи складніше.

По суті, крауд маркетинг — це робота з обговореннями в інтернеті: форуми, коментарі, тематичні майданчики, іноді навіть Q&A-сайти. Завдання не просто “вставити лінк”, а органічно включитися в розмову, дати корисну відповідь і при потребі акуратно порадити ресурс. Якщо робити це правильно, то виходить подвійна користь: і люди отримують відповідь на своє питання, і сайт отримує природні згадки та посилання.

Я довго думав, що цим займаються тільки автоматизовані сервіси, але виявилось, що багато що залежить саме від людей, які пишуть коментарі та розуміють контекст теми. Наприклад, натрапив на команду CrowdLove, яка працює з цим напрямком уже більше 6 років. Мені сподобалось, що вони позиціонують себе саме як команду, а не як черговий “сервіс з кнопкою запуску”.

На мій погляд, головна цінність крауд маркетингу в тому, що він формує природну присутність бренду в інтернеті. Люди бачать рекомендації в реальних обговореннях, а не тільки рекламу. Тому якщо хтось займається SEO або просуванням проєктів, раджу хоча б розібратися з цим інструментом — він працює краще, ніж здається на перший погляд.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: