| anzelikafesecko | Дата: П'ятница, 10.07.2026, 22:49 | Повідомлення # 1 |
|
Нова4оК
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Довго користувався попередньою моделлю под-системи, але вирішив оновитися і замовив Vaporesso Xros 6 в онлайн-магазині Opal Vape https://opalvape.com.ua/pod-sys....yhareta Враження від покупки залишилися тільки позитивні. Найбільше сподобалося, що на сайті є детальний опис товару, фотографії та характеристики, тому не довелося довго шукати інформацію в інтернеті. Замовлення оформив увечері, а вже наступного дня отримав повідомлення про відправку. Сам пристрій прийшов добре запакований, коробка без пошкоджень, усе оригінальне та з гарантією. Vaporesso Xros 6 дуже приємно лежить у руці, має стильний дизайн і чудову передачу смаку. Картридж не протікає, затяжка плавна, а акумулятора мені вистачає майже на два дні активного використання. Особливо порадувала швидка зарядка – це дійсно зручно. Окремо хочу подякувати консультантам Opal Vape, які допомогли підібрати рідину та відповіли на всі запитання. Приємно мати справу з магазином, де дбають про клієнта і не просто продають товар, а допомагають зробити правильний вибір. Тепер знаю, де замовлятиму девайси та витратні матеріали надалі.
|
| |
| |