[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Ліки від алергії
misterbicipsДата: Середа, 11.08.2021, 23:54 | Повідомлення # 1
СТароЖилл
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Я взагалі не дуже схильний до алергії. Але ось сходили нещодавно до лісу - і після цього з'явилася алергія. Чи то рослини які, чи якась комаха вкусила. Підкажіть, будь ласка, які зараз я афективні  луки від алергії. І чи можна їх додому замовити?
  секс шоп
HellibamaДата: Середа, 11.08.2021, 23:57 | Повідомлення # 2
ТоЙ вО
А чого ви вирішили, що це алергія. Може, треба спочатку до лікаря сходити, а потім уже лікуванням займатися. Як у нас усі люблять самолікуванням займатися. Прям одні доктори Хауси...
  секс шоп
mifevobeДата: Четвер, 12.08.2021, 00:04 | Повідомлення # 3
ТоЙ вО
Я такі старі, ще совєтські, ліки. Їх і від алергії теж давали. Називається Діазолін. Да ви, напевно, про них теж знаете. Але, по моему, вони слабеньки. Та можете самі в інтернеті про них почитати.
  секс шоп
LevchenkoДата: Четвер, 12.08.2021, 00:27 | Повідомлення # 4
ДруЖбан
Знаете, що я би вам порадив? Зайдіть на сайт и побачите, скільки зараз є ліків від алергії https://apteka-ds.com.ua/catalog/medykamenty/liky-vid-alerhiyi  Там можно і вибрати щось, а анотація почитати. Особисто я купляв собі Едем. Він і у формі таблеток, а є сироп. Ну сироп здебільшого для детей купляють. Чим він мені подобається - він не викликає сонливості. Тобто його и вдень можна приймати та не хвилюватися, що заснеш десь на роботі. Коштує упаковка Едема пятьдесят гривен. Анотацію можете на сайті прочитати. До речи, там є номер телефона - якщо якісь питання, можно подзвонити и все спитати. Вони все завжди гарно відповідають.

Повідомлення відредагував Levchenko - Четвер, 12.08.2021, 00:27
  секс шоп
cocacolaДата: Субота, 11.09.2021, 12:18 | Повідомлення # 5
ТоЙ вО
wink
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: