[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Думаю, може краще замовляти квіти трохи дорожчою компанією?
xtrance1991Дата: Субота, 04.10.2025, 20:08 | Повідомлення # 1
ТоЙ вО
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
Мав не надто приємний досвід із доставкою квітів у Львові. Один сервіс запізнився майже на дві години, інший привіз букет зовсім не той, що я замовляв. Тепер задумався, чи не краще платити трохи більше, але мати впевненість, що все буде як обіцяли. Хочу знайти компанію, якій можна довіряти без щоденного контролю. Хто має реальні рекомендації?
  секс шоп
vasya195Дата: Субота, 04.10.2025, 20:08 | Повідомлення # 2
КАдеТ
Розумію тебе дуже добре, бо мала таку саму історію. Замовляв для подруги, а кур’єр спізнився на пів дня. Після цього шукаю тільки перевірені сервіси. Є компанії, що трохи дорожчі, але принаймні дотримуються обіцянок. У них зручний сайт, завжди надсилають фото готового букета, повідомляють про доставку і телефонують, якщо виникає затримка. Так я не переживаю і знаю, що отримаю те, за що заплатила.

Повідомлення відредагував vasya195 - Субота, 04.10.2025, 20:16
  секс шоп
xtrance1991Дата: Субота, 04.10.2025, 20:16 | Повідомлення # 3
ТоЙ вО
Так, ось цього й не вистачає — нормальної комунікації. Не люблю, коли треба десять разів дзвонити, щоб дізнатись, чи взагалі хтось виїхав. Я не проти заплатити більше, якщо сервіс дійсно відповідає рівню. Особливо коли букет не для мене, а для когось близького — тоді хочеться, щоб усе було ідеально. Зараз вибираю між кількома варіантами, але не знаю, де більше шансів не зіпсувати сюрприз. Цікавить, хто реально тримає марку у Львові.
  секс шоп
alinagershikДата: Субота, 04.10.2025, 20:17 | Повідомлення # 4
КАдеТ
Я теж довго шукала сервіс, який не підводить, бо мала декілька невдалих ситуацій. У підсумку зупинилась на інтернет магазині Kvitna https://kvitna.ua/ і поки все було без нарікань. Замовлення роблю онлайн, вибираю букет, додаю побажання, і мені завжди телефонують, щоб уточнити деталі. 
Дуже зручно, що перед доставкою надсилають фото готової композиції, тому можна бути впевненим, що саме це поїде до отримувача. Кур’єри чемні, приходять у домовлений час, навіть у святкові дні не було жодних затримок. Був випадок, коли я просила змінити колір троянд — зробили без проблем. 
Букети приходять свіжі, без зів’ялих пелюсток, з приємним ароматом, і виглядають як на фото. Так, трохи дорожче, але зате результат стабільний і спокій на душі. Для мене Kvitna — це варіант, де не треба переживати, чи доставлять усе правильно.
  секс шоп
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: