|
Думаю, може краще замовляти квіти трохи дорожчою компанією?
|
|
| xtrance1991 | Дата: Субота, 04.10.2025, 20:08 | Повідомлення # 1 |
|
ТоЙ вО
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Мав не надто приємний досвід із доставкою квітів у Львові. Один сервіс запізнився майже на дві години, інший привіз букет зовсім не той, що я замовляв. Тепер задумався, чи не краще платити трохи більше, але мати впевненість, що все буде як обіцяли. Хочу знайти компанію, якій можна довіряти без щоденного контролю. Хто має реальні рекомендації?
|
| |
| |
| vasya195 | Дата: Субота, 04.10.2025, 20:08 | Повідомлення # 2 |
КАдеТ
| Розумію тебе дуже добре, бо мала таку саму історію. Замовляв для подруги, а кур’єр спізнився на пів дня. Після цього шукаю тільки перевірені сервіси. Є компанії, що трохи дорожчі, але принаймні дотримуються обіцянок. У них зручний сайт, завжди надсилають фото готового букета, повідомляють про доставку і телефонують, якщо виникає затримка. Так я не переживаю і знаю, що отримаю те, за що заплатила.
Повідомлення відредагував vasya195 - Субота, 04.10.2025, 20:16 |
| |
| |
| xtrance1991 | Дата: Субота, 04.10.2025, 20:16 | Повідомлення # 3 |
|
ТоЙ вО
| Так, ось цього й не вистачає — нормальної комунікації. Не люблю, коли треба десять разів дзвонити, щоб дізнатись, чи взагалі хтось виїхав. Я не проти заплатити більше, якщо сервіс дійсно відповідає рівню. Особливо коли букет не для мене, а для когось близького — тоді хочеться, щоб усе було ідеально. Зараз вибираю між кількома варіантами, але не знаю, де більше шансів не зіпсувати сюрприз. Цікавить, хто реально тримає марку у Львові.
|
| |
| |
| alinagershik | Дата: Субота, 04.10.2025, 20:17 | Повідомлення # 4 |
КАдеТ
| Я теж довго шукала сервіс, який не підводить, бо мала декілька невдалих ситуацій. У підсумку зупинилась на інтернет магазині Kvitna https://kvitna.ua/ і поки все було без нарікань. Замовлення роблю онлайн, вибираю букет, додаю побажання, і мені завжди телефонують, щоб уточнити деталі. Дуже зручно, що перед доставкою надсилають фото готової композиції, тому можна бути впевненим, що саме це поїде до отримувача. Кур’єри чемні, приходять у домовлений час, навіть у святкові дні не було жодних затримок. Був випадок, коли я просила змінити колір троянд — зробили без проблем. Букети приходять свіжі, без зів’ялих пелюсток, з приємним ароматом, і виглядають як на фото. Так, трохи дорожче, але зате результат стабільний і спокій на душі. Для мене Kvitna — це варіант, де не треба переживати, чи доставлять усе правильно.
|
| |
| |