Ідеальне сімейне життя
|
|
lermontovlermik | Дата: Неділя, 27.08.2023, 21:06 | Повідомлення # 1 |
КАдеТ
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Я завжди була хорошою людиною, працьовитою і успішною у своїй кар'єрі. Але, на жаль, мені так та не вдалося знайти гарного чоловіка. Чому це так складно? Можливо, я роблю щось не так? Які риси чоловіка мені потрібні? Чи повинен він бути таким же успішним, як і я, або, можливо, мені потрібен хтось більш зрілий і забезпечений? Чи є якісь певні критерії, за якими мені слід оцінювати потенційних кандидатів? І, головне, яким чином знайти цього гарного чоловіка? Будь ласка, поділіться будь-якими порадами чи рекомендаціями, які допоможуть мені в цьому пошуку.
|
|
| |
kilivivin | Дата: Понеділок, 28.08.2023, 09:50 | Повідомлення # 2 |
ТоЙ вО
| Нічого собі як цікаво, мені здається, що на сьогоднішній день реально все досягти як потрібно
|
|
| |
linalineva7 | Дата: Понеділок, 28.08.2023, 10:03 | Повідомлення # 3 |
КАдеТ
| Однак, не варто засмучуватися або сумувати. Психологія стосунків між хлопцем і дівчиною https://www.youtube.com/watch?v=oBhYnsbm59I вивчає та описує все складне та непередбачуване, що відбувається в сім'ї. Однак, перш за все, важливо звернути увагу на себе. Розвивайте свої особистісні якості та навички, будуйте своє життя так, як ви цього бажаєте. Зустрічайте нових людей, відвідуйте події, де ви можете зустріти чоловіка зі схожими інтересами. Проявляйте ініціативу і виявляйте інтерес до потенційних партнерів. Важливо також знати свої власні потреби та бажання у побудові стосунків. Не губіть надію і не поспішайте, час часто приносить нам тих, кого ми шукаємо. Згадайте, що головне - це знаходження людини, з якою вам буде комфортно та з якою ви зможете рости та розвиватися разом.
|
|
| |