lermontovlermik | Дата: Вівторок, 30.07.2024, 08:40 | Повідомлення # 1 |
КАдеТ
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Мене цікавить питання, де краще всього шукати школу малювання, щоб дійсно отримати якісну освіту. Я переглянула кілька варіантів, але вибрати щось одне складно, адже кожна школа має свої особливості та переваги. Можливо, хтось з вас має власний досвід або знає про надійні ресурси, де можна знайти не тільки основи, але й більш просунуті техніки? Як краще обрати – орієнтуватися на відгуки, сертифікації чи, може, на зразки робіт викладачів?
|
|
| |
kykanasliva | Дата: Вівторок, 30.07.2024, 08:42 | Повідомлення # 2 |
КАдеТ
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Якщо ти шукаєш якісну школу малювання, я б порадила звернути увагу на онлайн-школу "Хамелеон". Це дійсно чудовий ресурс для тих, хто хоче не просто вивчити основи, а й поглибити свої знання у різних техніках. Вони пропонують можливість купити відеоурок з малювання https://www.chameleon.kh.ua/videolessons , що дозволяє тобі навчатися в комфортному для тебе темпі. Кожен урок детально пояснює техніки і надає корисні поради, що дуже важливо для самостійного розвитку. Зокрема, їхні курси охоплюють широкий спектр тем, від класичних до сучасних методик, і це може бути дуже корисним для тебе, якщо ти хочеш спробувати щось нове або вдосконалити вже наявні навички.
|
|
| |