Косметика
|
|
la2217596 | Дата: Неділя, 18.08.2024, 18:35 | Повідомлення # 1 |
КАдеТ
Група: СтанДарТ
Репутація: 0
Статус: !ПішоФФ!
| Які італійські бренди косметики для догляду за обличчям рекомендуєте для комбінованої шкіри? Шукаю якісний крем та сироватку, що допоможуть регулювати жирність у Т-зоні і водночас не пересушують шкіру на інших ділянках. Де краще купувати, щоб не натрапити на підробку?
|
|
| |
misterbicips | Дата: Вівторок, 20.08.2024, 08:50 | Повідомлення # 2 |
СТароЖилл
| Завжди шукала щось особливе для догляду за своєю шкірою, і я знайшла це в італійській космецевтиці https://alissabeaute.com.ua/ Аліса Б'юте. Продукти цієї марки просто неймовірні, вони наповнені натуральними інгредієнтами, які дійсно допомагають зберегти молодість та красу шкіри. Я відзначаю, що моя шкіра стала значно м’якшою і більш зволоженою вже після перших кількох застосувань. Особливо мені сподобалася маска для обличчя, яка має приємну текстуру і розслабляє після довгого дня. Крім того, косметика Alissa Beaute не викликає алергічних реакцій, що для мене є важливим критерієм при виборі продуктів. Тепер я не уявляю свій догляд без цих чудових засобів і з радістю рекомендую їх усім, хто хоче піклуватися про свою шкіру на найвищому рівні.
|
|
| |
wwwandeg | Дата: Вівторок, 27.08.2024, 08:58 | Повідомлення # 3 |
Нова4оК
| Кто знает проверенные места для закупки товаров для бритья? Нужны оптом для нового барбершопа.
|
|
| |
grunyagrad | Дата: Вівторок, 27.08.2024, 08:59 | Повідомлення # 4 |
ТоЙ вО
| Когда открывали свой барбершоп, долго искали надежного поставщика. В итоге нашли сайт ForBarber, где можно заказывать оптом с хорошей скидкой. Плюс, там можно сразу заказать все для бритья https://forbarber.com/ru/kosmetika-dlya-golinnya/ – от станков до уходовых средств. Это реально экономит время и деньги. Главное, убедитесь, что у них есть сертификаты на товары, особенно если собираетесь работать с премиальными марками.
|
|
| |