04:04
Під Києвом розбився літак: є жертви

"Літак, що належав іноземній компанії, здійснював чартерний рейс з Чехії до Києва. Подробиці уточнюються", - сказали в МНС.

За попередніми даними, в результаті аварії загинули 5 людей: 2 члени екіпажу і 3 пасажири, повідомив РБК-Україна в.о. глави МНС Нестор Шуфрич, який перебуває на місці аварії. Громадян України серед загиблих немає.

За його словами, літак іноземної реєстрації потерпів крах о 17:08. Н.Шуфрич зазначив, що під час падіння літак зруйнував будову, що знаходиться на території поля, в якій могли бути люди.

Авіакатастрофа сталася між містом Вишневе і територією столичного аеропорту "Жуляни", на який повинен був приземлитися літак. Як повідомив РБК-Україна керівник прес-служби МНС Ігор Кроль, літак впав в 300 м від Окружної дороги Києва, далеко від моста, "який не пошкоджено".

Н.Шуфрич повідомив, що є вірогідність того, що на борту літака був "чорний ящик", оскільки не всі машини подібного класу їх мають. "Є декілька версій катастрофи, серед яких - помилка приладу, який не врахував висоту", - підкреслив він.

Як зазначила РБК-Україна прес-секретар Державної авіаційної адміністрації України Наталія Алюшина, на борту літака, що зазнав аварію під Києвом, знаходилося 5 осіб. За її словами, серед загиблих пасажирів - два пілоти, дві жінки, а також чоловік, представник компанії LTD, якій належить літак. Також Н.Алюшина повідомила, що літак, що зазнав аварії, належить Чеській Республіці, і здійснював чартерний бізнес-рейс Градек (Кралове) - Київ (Жуляни). Літак повинен був сьогодні прибути до Києва, а завтра повертатися назад до Чехії. Злітна вага літака - 4,7 тис. кг

Як передає телеканал "1+1", літак впав з висоти 2,5 км.

Причини катастрофи з'ясовуються. На місці працює комісія МНС.

Переглядів: 1219 | Додав: AMON | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 3
12.12.2007
3. __zeD__ (zeD) [Матеріал]
Але є жертви!

12.12.2007
2. Gika (AMON) [Матеріал]
"не реви" smile просто пiлот якiйсь олень того i впав .... i 300 метрiв то по iдеi низько

10.12.2007
1. __zeD__ (zeD) [Матеріал]
ужооссс!!! cry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]