16:30
Загинув Генадій Бачинський


В суботу 12 січня 2008 біля 4-ї години вечора, загинув відомий радіо і теле ведучий, і просто хороша людина, яка роки підряд з ранку піднімав людям настрій в парі з Сергієм Стілавіним, проводячи на радіо уранішнє шоу.

Він розбився на машині в області Тверської недалеко від р. Калязіна, повертаючись до Москви з Кашина. Аварія відбулася близько четвертої години вечора на 69-му кілометрі автодороги Сергиев Посад – Калязін. Жовтий гольф Геннадія виїхав на смугу стрічного руху. Сумарна швидкість зіткнення за твердженням співробітників ДАІ близько 200 км/ч. Гена був пристебнутий. Подушки спрацювали. Удар був дуже сильний. Травми голови, множинні переломи і пошкодження внутрішніх органів не залишили Гені шансів.

До цих пір не можу повірити в подію. По іронії злої долі обидві машини - учасниці дтп мазкі фольксваген, рекламна компанія якої часто проводилася в співпраці з Геною і Сергієм.




Мої щирі співчуття всім рідним, близьким і співчуваючим. Не стало з нами ще однієї хорошої людини, що подарувала людям багато позитиву. Гені було 36 років. У нього залишилася дружина і дві маленькі дочечки. Похорони відбудуться у вівторок.

Земля пухом. Вічна добра пам'ять.
Переглядів: 3102 | Додав: Fl-Q | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 5
23.01.2008
5. Влад (PlatinuM) [Матеріал]
мда...жалко тіпа..а скільки йому хоч років?

19.01.2008
4. Марта Марта Марта (Wonka)) [Матеріал]
якесь лице знайому...жалко всеодно...дві маленькі донечки...капут

14.01.2008
3. DeaD_MaN (ZombiE) [Матеріал]
да.... жалко тіпа... це ппц скіки молодих людей помирає((((

14.01.2008
2. slaVko (sendik) [Матеріал]
да мені тож жалко...от тікі то шо я його не знаю..... sad

14.01.2008
1. serG (Fl-Q) [Матеріал]
Жалко мужика.. sad

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]