15:10
Скільки заробили російські зірки за новорічні свята


В кінці грудня і початку січня естрадникам випадає шанс пристойно запрацювати. Як відомо, в передноворічні і новорічні дні зірки дають відразу по декілька концертів, та і гонорари їм платять надхмарні. Зараз, коли знаменитості відновлюються після новорічної гонки в теплих краях і на модних гірськолижних курортах, можна підрахувати скільки їм вдалося заробити за цей час.

Жанна Фріське

Жанна Фріське Як і минулого року, тіло Жанни Фріське було вельми популярне на корпоративах. Жанна просила за виступ 15 тисяч доларів. І отримувала. Говорять, що красуня дала близько 12 концертів, заробивши в сумі 180 тисяч доларів.

Максим Галкін

Максим Галкін Популярний телеведучий і гуморист регулярно прагне заробити перед новорічними канікулами. Правда, за останні два роки гонорари Галкіна впали. Якщо ще пару років назад Максим погоджувався виступити перед рубльовською публікою за 200 тисяч доларів, то цього року гуморист радів і 100 тисячам баксів. За свята Галкін дав близько десяти концертів. Причому деякі в парі з Аллою Пугачевою. За час новорічного чосу Галкин заробив близько $1 млн.

Група «Фабрика»

Група «Фабрика» Дівчини «фабричні», як і належить ударникам праці, не відходжували від верстата не тільки в передсвяткові дні, але і в новорічну ніч. Правда, з чуток, тріо виступало за вельми скромний гонорар в 10 тисяч доларів. Узяли свої тисячі дівчати наполегливою працею і в декілька змін заробили в новорічні дні приблизно 200 тисяч баксів.

Діма Білан

Один з найпопулярніших співаків в передноворічні дні дав близько десяти концертів. Російська бізнес-еліта платила Білану за виступ від 70 тисяч доларів. У результаті Діма «намолотив» на новорічних ялиночках близько 700 тисяч доларів.

Comedy Club

Резидентів Comedy Club цього року охоче запрошували на святкові вечірки. За концерт молодим завзятим платили від 30 тисяч доларів за концерт. А враховуючи, що в гарячу пору Comedy дали близько 20 концертів, гонорар неважко порахувати - 600 тисяч доларів. Правда, ділити припаде на всю братву.

Земфіра

Не відстає від попсовиків і Земфіра. Вона співала на корпоративах у найбільших російських компаній, у тому числі і для великого прихильника співачки, Романа Абрамовича. Два концерти Земфіри пройшли і в Пітері. У звичайні дні замовлений концерт Земфіри коштує 50 тисяч доларів, але ближче до Нового року ціна зросла до 100 000 «зелених». Говорять, що в ніч на 1-х співачка відмовлялася працювати, але, з чуток, у результаті погодилася за $500 000. У результаті новорічний заробіток Земфіри склав близько $1 млн. - як і у Галкіна.
Переглядів: 3189 | Додав: Fl-Q | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
21.01.2008
3. DeaD_MaN (ZombiE) [Матеріал]
ну да..

19.01.2008
2. Марта Марта Марта (Wonka)) [Матеріал]
ага...але головне, шо є люди, в яких того таланту в сто раз більше...не чесно,мене це так харить...хтось має тинятися, пробиватися...

17.01.2008
1. DeaD_MaN (ZombiE) [Матеріал]
оГО)))..... меніб малу частинку їхнього заробітку...ппц

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]