16:20
21 лютого - всі кидають курити



Часткове сонячне або місячне затемнення є сприятливим часом для тих, хто хоче кинути пити або палити, вважає астролог Павло Глоба. У 2008 році краще за все відмовитися від шкідливих звичок 21 лютого або 16 серпня - саме ці дати астролог вважає найбільш відповідними.

"Кидайте палити під час затьмарення, особливо місячного", - сказав Глоба у вівторок на прес-конференції в Москві, відзначивши, що в 2008 році місячні затемнення будуть якраз у згадані дні. "Ось спробуйте, буде набагато ефективніше", - сказав він, звертаючись до курців.

Метод простий: за годину до місячного затемнення викурити останню сигарету або випити останню чарку горілки, і лягти в позі трупа головою на північ або на схід. Протягом години думати про благо, а потім встати і випити стакан джерельної води, заздалегідь приготований.

Учені неодноразово доводили, що затьмарення здатні надавати сильну дію на людей. Якщо в сонячне затемнення добре починати справи, то в місячне - щось руйнувати, наприклад, погані звички, якісь перешкоди на шляху.

Всі дії в період затьмарень схожі на магічні і до них треба особливо готуватися. Краще за все нічого важливого не робити впродовж плюс-мінус 3 дні від дня затьмарення. Воно провокує викид негативних емоцій, тому в ці дні добре поголодувати, очиститися фізично і духовно. Дуже небезпечно в затьмарення літати на літаку, особливо тим, хто народився в дні, близькі до затьмарення.

Вплив затьмарення розповсюджується на всіх, незалежно від статі, віросповідання або знаку зодіаку. Інша справа, що на всіх воно діє по-різному, на когось сильніше, на когось слабше.

Сьогодні в світі налічується близько 1,3 млрд курців, найбільше число яких проживає на Кубі. В Україні палить 32% дорослого населення і кожен п'ятий 11-річний школяр.

За даними ВОЗ, куріння щороку вбиває близько 5 млн осіб і посідає друге місце в списку причин передчасної смерті.

Важливо знати, що особливі системи організму, відповідальні за виведення токсичних речовин, включаються тільки при абсолютному припиненні куріння. Якщо людина викурює хоч би одну сигарету на день, вона, звичайно, отруює себе менше, але процес очищення блокований. Багато хто скаржиться на появу зайвої ваги після відмови від куріння, але сьогодні цю проблему можна скоректувати раціональним харчуванням і підвищенням фізичного навантаження. І пам'ятаєте, якщо ви все-таки подолали спокусу і назавжди кинули палити, ви довели собі і оточуючим, що маєте сильну волю і зможете багато чого добитися в житті.

Переглядів: 3643 | Додав: Fl-Q | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
23.01.2008
4. DeaD_MaN (ZombiE) [Матеріал]
а я марусю кинув - а табак не =)

23.01.2008
3. AMONchick (AMON) [Матеріал]
гoниш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ніxтo некине smile мoже табак да, але не марусю biggrin cool

23.01.2008
2. DeaD_MaN (ZombiE) [Матеріал]
бред якись....

22.01.2008
1. slaVko (sendik) [Матеріал]
гг переконливо...але я сумніваюсь що кину курити(((

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]