00:16
Льодовий Палац передадуть місцевим органам влади


Льодовий Палац у місті Калуші передадуть в управління місцевим органам влади. Про це повідомили в прес-службі ОДА.

 За словами заступника Міністра у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту Мирослава Дутчака, між Міністерством та місцевими органами влади протягом двох тижнів буде підписана відповідна угода, яка й закріпить досягнуті домовленості.

Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук зазначив, що і в міста Калуша, і Міністерства, і в облдержадміністрації позиція одна: «Щоб Льодовий палац працював і там займалися діти. Щоб там працювали спортивні секції з хокею, фігурного катання та шорт-треку. Щоб мешканці краю, котрі хочуть та мають бажання займатися спортом, могли купувати квитки й у вільний час кататися на ковзанах. Наші позиції співпали і єдине, що потрібно було зробити – це знайти механізм, щоб можна було фінансувати і з обласного, і з міського бюджетів. Сьогодні ми цю проблему вирішили».

Мирослав Дутчак подякував голові облдержадміністрації Миколі Палійчуку та міському голові Калуша Ігорю Насалику за те, що впродовж року майданчик у Калуші хоча неритмічно, але все ж таки ефективно працював.



джерело: http://kalush.osp-ua.info/idxnews-34319.html

Переглядів: 1125 | Додав: Fl-Q | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]